AlltomBostad
 
Skandinaviska Områdesskydd AB

Visa alla produkter från: Skandinaviska Områdesskydd AB

Garageportar från Skandinaviska Områdesskydd AB

Garageport UniPro - Se mer på vår hemsida

Garageport UniPro

UniPro är en funktionell och flexibel garageport som enkelt anpassas efter dina behov och kan användas med eller utan automatik. Porten erbjuder stora valmöjligheter när det kommer till färg, mönster, ytstruktur och olika fönster.

UniPro passar dig som ställer höga säkerhetskrav, och inkluderar till exempel inbrottsskydd och överlastskydd, och fotoceller garanterar att ingen klämmer sig. Portens uppbyggnad sparar dessutom värdefullt utrymme och hanteringen är mycket enkel.

Utöver det är UniPro ett bra val när det gäller energibesparing, eftersom dess tätning effektivt hindrar värme från att läcka ut.

Garageport UniTherm - Se mer på vår hemsida

Garageport UniTherm

UNITHERM är en specialkonstruerad garageport med mycket hög kvalitet, modern design och stora miljömässiga fördelar. Få andra garageportar uppfyller kraven på energieffektivitet lika bra som UNITHERM: portens tätningssystem hindrar värmeförluster även vid de tunnaste punkterna utmed portbladet, vilket maximerar energibesparingen. Värmeöverföringskoefficienten är 0,37 W/m2K, vilket betyder en Värmeisolering hos hela porten på 0,79 W/m2K (siffrorna gäller för en garageport med storleken 5500 x 2250 mm).

UniTherm finns i ett flertal färger, ytstrukturer och designer, och kännetecknas av rena linjer och spännande ytstrukturer. Porten finns också i flera naturtrogna träimitationer.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår