AlltomBostad
 
Skandinaviska Områdesskydd AB

Visa alla produkter från: Skandinaviska Områdesskydd AB

Grindar & staket från Skandinaviska Områdesskydd AB

Bullerplank i miljövänlig komposit - Se mer på vår hemsida

Bullerplank i miljövänlig komposit

Bygg ett klimatsmart bullerskydd! Bullerplanken i komposit är ett efterlängtat och miljösmart alternativ till trä. Kompositprofilerna är helt utan tillsatser, är helt återvinningsbara och har lång livslängd. De tar inte skada av växter, väder eller vind, och påverkar förstås inte heller natur och växter omkring. Du kan såga och skruvar i profilerna precis som i trä, och det gör det lätt att anpassa spaljén i höjd och att göra anpassningar för ojämnt underlag eller trappningar. Det är lätt att hålla ytan ren med hjälp av högtryckstvätt - materialet är näst intill underhållsfritt med mycket lång livslängd.

Bullerskydd Noistop Wood - Se mer på vår hemsida

Bullerskydd Noistop Wood

NoiStop Wood är ett absorberande bullerskydd som reducerar buller avsevärt. Bullerskyddet har en kärna av absorberande material som kapslar in buller på ett sätt som gör närområdet markant tystare. Det är ett snyggt och tidlöst plank som byggs av smala reglar med mellanrum vilket ger det en luftig känsla trots att det är helt tätt. De liggande reglarna passar både moderna byggnader som mer traditionella miljöer.

NoiStop Wood har en flexibel konstruktion med flera lätthanterliga modulstorlekar som kan kombineras på flera olika sätt för att få önskad bredd och höjd. Du behöver ingen lyfthjälp för att montera NoiStop, vilket är en stor fördel. NoiStop Woods yta fungerar som spaljé för klätterväxter och ger goda möjligheter att få bullerskyddet täckt av växter, och fär ökad genomsyn kan du kombinera med sektioner i plexiglas.

Bullerskydd Rosenvik RB001 - Se mer på vår hemsida

Bullerskydd Rosenvik RB001

Bullerskyddet Rosenvik är en klassisk plank-modell med lockpanel som ger fina ljuskontraster. Den bockade plåten på toppen bryter av och markerar höjdskillnader samtidigt som den ger ett gediget intryck och förlänger livstiden. Vi monterar det direkt på plats och det finns att få i tryckimpregnerat virke, slamfärgsmålat eller fasadfärgsmålat i valfri färg. Vi bygger våra bullerskydd i höjder mellan 1200 och 3000 mm som standard, med en kärna av 100 mm stenull och fasader av trä. Med rätt skydd och underhåll behåller planket sin funktion i många år.

Rosenvik är ett reflekterande bullerskydd med hårda ytor som stöter bort buller på ett sätt som gör närområdet markant tystare. Planket kan sägas skapa en ljudskugga samtidigt som ljuden från bullerskyddet reflekteras.

Grindlås för villagrind - Se mer på vår hemsida

Grindlås för villagrind

En grind behöver utrustas med rätt grindlås för att fungera optimalt. Fundera över vilka behov du har: Behöver låset vara barnsäkert eller ska det vara lätt att öppna även med matkassar i händerna? Vill du kunna låsa grinden eller räcker det med ett vanligt handtag?

Barnsäkra lås ger tryggheten att veta var barnen är, medan ett enkelt handtrycke underläggar i vardagen då det enkelt öppnas med bara en hand. Vi har fjäderlås, överfallslås, förskolelås, knopplås och en mängd andra grindlås för villagrinden. Vi har ett stort sortiment grindlås från världsledande märken som Locinox, Assa och Accessa. Du hittar hela sortimentet av grindlås, marksprintar och gångjärn med tydliga priser i Stängselbutiken. Vi levererar snabbt till hela Sverige.

Grindmotor EasyKit för villagrind - Se mer på vår hemsida

Grindmotor EasyKit för villagrind

Easy är en pålitlig och stark länkarmsmotor som ofta används för grövre grindstolpar och rejäla villagrindar. Vi rekommenderar Easy om grindstolparna är bredare än 125x125mm.

Easy är med sin kompakta storlek perfekt när du vill ha en diskret men ändå stark grindmotor. Den passar grindblad på upp till 2,3 meter eller 75 kg per grindblad, och drivs av en 230 volts motor. Easy har en inbyggd elektronisk kontrollenhet med 433,92 MHz radiomottagare. Motorn är enkel och intuitiv att installera, och kan fås med extern emergency release. Driften kan garanteras till och med vid strömavbrott tack vara möjligheten att välja till batteridrift som tar över vid strömbortfall.

Grönskande bullerskydd NoiStop Green - Se mer på vår hemsida

Grönskande bullerskydd NoiStop Green

Drömmer du om en stillsammare miljö i en grönskande trädgård? NoiStop Green är ett absorberande bullerskydd som smälter bra in i alla miljöer. Det har hög ljuddämpande förmåga och är en perfekt grund för klätterväxter.

NoiStop Green har en väldigt flexibel konstruktion och finns i flera olika modulstorlekar. På så sätt blir det lätt att hantera och att montera, du kan enkelt få till de mått du behöver och behöver ingen lyftanordning för att få bullerskyddet på plats. En annan fördel är att NoiStop kan kombineras med moduler i trä eller plexiglas för att verkligen få till en egen design.

Pallisader - Se mer på vår hemsida

Pallisader

Pallisader är stålstaket som med sin kraftiga konstruktion passar bra när höga krav ställs på områdesskyddet. De består av svetsade stående och liggande stålprofiler.

Ofta används pallisader kring bilfirmor och andra anläggningar där kraven på säkerhet och god design är höga. Där fungerar de avskräckande samtidigt som de ger ett exklusivt intryck. Pallisader finns att köpa som separata sektioner eller i färdiga paket där alla detaljer ingår. Se priser och mer information i vår webbutik.

Smidesgrind - Se mer på vår hemsida

Smidesgrind

En smidesgrind förhöjer intrycket av bostaden såväl som trädgården, och är helt underhållsfri tack vare dubbelt rostskydd. Smidesgrindar kan kombineras med smidesstaket i samma modell, men passar också bra till andra typer av staket eller som solitärer mot gröna häckar eller annan växtlighet.

Smidesgrindarna finns i fler än 70 olika modeller, från klassiska och eleganta till modernare med mer heltäckande segment. Därtill kan smidesgrindarna lackas i ett flertal standardfärger och anpassas i såväl höjd som bredd. Välj mellan gånggrind (enkelgrind), slaggrind (dubbelgrind) och skjutgrind. Slaggrindar och skjutgrindar kan enkelt kompletteras med automatik för att ytterligare öka smidigheten, och en mängd tillbehör för styrning ger möjligheter utöver det vanliga.

Smidesstaket Classic - Se mer på vår hemsida

Smidesstaket Classic

Ett smidesstaket förhöjer både intrycket av, och värdet på din bostad. I vårt sortiment av smidesprodukter finns över 50 olika modeller.

Classic smidesstaket och grindar är klassiska, tidlösa och eleganta. Genomgående rörprofil gör dem extra prisvärda, och DuplexSystem säkerställer en hög kvalitet med garanterat rostskydd. Classic finns i alla standardmått och går även att få i specialmått efter dina önskemål. Classic finns i sju standardfärger men kan lackas efter hela RAL-skalan. I vår webbutik hittar du alla modeller och tydliga priser.

Smidesstaket Lux - Se mer på vår hemsida

Smidesstaket Lux

Lux smidesstaket och grindar är originella och personliga i designen och de går att variera på många olika sätt. De tillverkas i genomgående järn och de kraftiga profilerna ger ett säkert och kvalitativt intryck. Dessutom är kvaliteten mycket hög – vi lämnar alltid 10 års rostskyddsgaranti.

Lux smidesstaket finns i flera standardmått men kan också måttanpassas. Du kan alltid hitta matchande grindar till den modell du väljer, och du kan också välja till en integrerad brevlåda. Självklart kan vi också hjälpa dig att montera! Du hittar alla modeller och tydliga priser i vår webbutik.

Smidesstaket Modern - Se mer på vår hemsida

Smidesstaket Modern

Modern smidesstaket och grindar är det allra senaste inom smidesstaket: de utstrålar stram design och nytänkande. Raka linjer och stora ytor passar både den moderna villatomten och industrin. Modern finns i sju standardfärger men kan lackas efter hela RAL-skalan, och DuplexSystem ger en hög kvalitet med garanterat rostskydd.

Modern smidesstaket finns i flera standardmått men kan också måttanpassas vid behov. Du kan alltid hitta matchande grindar till den modell du väljer, och du kan också välja till en integrerad brevlåda. Självklart kan vi också hjälpa dig att montera! Du hittar alla modeller och tydliga priser i vår webbutik.

Smidesstaket Premium - Se mer på vår hemsida

Smidesstaket Premium

Premium smidesstaket tillverkas i genomgående järn, med tunna och raka profiler som ger ett sobert och smakfullt intryck. Premium finns i sju olika modeller och kan kompletteras med olika spetsknoppar för en mer exklusiv känsla. Premium smidesstaket finns i flera standardmått och kan beställas i specialmått efter dina önskemål. Välj mellan sju olika standardfärger.

Smidesstaket Style - Se mer på vår hemsida

Smidesstaket Style

Style smidesstaket och grindar har en modern design med lite smalare profiler och klassiska undertoner. Med profiler av genomgående järn och liggare i rörprofil blir priset konkurrenskraftigt samtidigt som produkten ger ett kvalitativt och exklusivt intryck.

Ett smidesstaket förhöjer både intrycket av, och värdet på din bostad. DuplexSystem säkerställer en hög kvalitet med garanterat rostskydd. Style smidesstaket finns i alla standardmått och går även att få i specialmått efter dina önskemål. Style finns i sju standardfärger men kan lackas efter hela RAL-skalan. I vår webbutik hittar du alla modeller och tydliga priser.

Smidesstaket Vario - Se mer på vår hemsida

Smidesstaket Vario

Vario smidesstaket finns i fyra olika modeller som är mångsidiga och står för både säkerhet, kvalitet och design. Vario tillverkas i genomgående rörprofil och har därför ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vario smidesstaket finns i flera standardmått och kan beställas i specialmått efter dina önskemål. Välj mellan sju olika standardfärger

Spaljé - Se mer på vår hemsida

Spaljé

En spaljé är det perfekta insynsskyddet. Den ger ett luftigt intryck och låter ljuset komma in samtidigt som den skapar en avskild yta med hög mysfaktor. Spaljén är lätt att anpassa efter olika höjder och kan kombineras med lägre staket för ett komplett områdesskydd. Eftersom spaljén har så hög luftighet krävs vanligtvis inget bygglov.

Våra spaljéer finns i flera färdiga modeller, och i impregnerat eller obehandlat virke. Välj impregnerat om du vill behålla träfärgen på ditt spaljén, och obehandlat om du vill måla den. Vi hjälper dig gärna att ta fram ritning och att montera.

Spaljé i miljövänlig komposit - Se mer på vår hemsida

Spaljé i miljövänlig komposit

Bygg en klimatsmart spaljé! Våra Miljöspaljéer är ett efterlängtat och miljösmart alternativ till trä. Kompositprofilerna är helt utan tillsatser, är helt återvinningsbara och har lång livslängd. De tar inte skada av växter, väder eller vind, och påverkar förstås inte heller natur och växter omkring. Du kan såga och skruvar i profilerna precis som i trä, och det gör det lätt att anpassa spaljén i höjd och att göra anpassningar för ojämnt underlag eller trappningar. Det är lätt att hålla ytan ren med hjälp av högtryckstvätt - materialet är näst intill underhållsfritt med mycket lång livslängd.

Staket - Se mer på vår hemsida

Staket

Staket är ett av de mest klassiska områdesskydden, för såväl trädgårdar som lekplatser och offentliga miljöer. Trästaket passar i de allra flesta miljöer och kan anpassas på många sätt. Lägre staket med glesare spjälor ger en känsla av rymd medan ett högre staket med tätare spjälor effektivt skärmar av och skapar en privat sfär.

Stålnätspaneler - Se mer på vår hemsida

Stålnätspaneler

Svetsade stålnätspaneler är ett högsäkerhetsskydd som med sin mycket svårforcerad konstruktion passar där säkerheten är viktig och där kraven på slitstyrka är höga. Panelerna är punktsvetsade ramar av galvaniserat stål i olika dimensioner och de används framför allt där säkerhetstänket är långsiktigt och kraven på design och kvalitet är höga: vid bilfirmor, järnvägar, industrier, bollplaner, försvarsanläggningar och fängelser.

Stålnätspaneler finns i flera höjder och färger som standard, och leveranstiderna är korta. Stålnätspaneler finns att köpa som separata delar eller i färdiga paket där alla detaljer ingår. Se priser och mer information i vår webbutik.

Trästaket - Se mer på vår hemsida

Trästaket

Ett trästaket är tidlöst och passar alla miljöer. Välj obehandlat staket om du vill måla det själv, eller ett impregnerat staket om du vill behålla träfärgen. Sibirisk lärk åldras med skönhet och är både hårt och röttåligt - och är dessutom ekologiskt och giftfritt.

Trästaket med spetsig topp - Se mer på vår hemsida

Trästaket med spetsig topp

Trästaket passar i de allra flesta miljöer och kan anpassas på många sätt. Lägre staket med glesare spjälor ger en känsla av rymd medan ett högre staket med tätare spjälor effektivt skärmar av och skapar en privat sfär. Med spjälor med spetsig topp ger du ditt staket en riktigt klassisk känsla, medan spjälor med rak topp ger ett mer modernt utseende.

Våra staket finns i impregnerat och obehandlat virke. Välj impregnerat om du vill behålla träfärgen på ditt staket, och obehandlat om du vill måla staketet. Du kan köpa våra staket i färdiga paket där allt material ingår, eller låta oss hjälpa till med montaget.

Villagrind – nätad grind - Se mer på vår hemsida

Villagrind – nätad grind

Nätade villagrindar är underhållsfria och väldigt prisvärda när du vill ha en grind som ska fungera felfritt under lång tid. Den är dessutom det säkraste alternativet för barn och små djur. För en ännu säkrare grind kan du komplettera med något av våra barnsäkra lås.

Nätgrinden består av en grindram i rörprofil med ett krenelerat, svetsat masknät. Små maskor gör att den passar särskilt bra vid skolor, lekparker och hundgårdar till exempel. Grinden finns i fyra olika färger och i flera höjder och bredder som standard, och vi levererar direkt. Beställ i vår webbutik för snabb leverans hem till dörren.

Villagrind – profilfylld grind - Se mer på vår hemsida

Villagrind – profilfylld grind

En profilfylld villagrind är underhållsfri och väldigt prisvärd. Den är ett populärt val som passar lika bra tillsammans med ett stängsel, ett trästaket eller en uppväxen häck. Ett handtrycke ingår, men du kan också byta låset till ett barnsäkert lås för högre säkerhet.

Profilgrinden har stående rörprofiler och passar med sitt luftiga och klassiska utseende in i de flesta miljöer. Grinden finns i fyra olika färger och i flera höjder och bredder som standard, och vi levererar direkt. Beställ i vår webbutik för snabb leverans hem till dörren.

Villastängsel - Se mer på vår hemsida

Villastängsel

Det klassiska villastängslet är ett flätverksstängsel: det är ett säkert, snyggt och underhållsfritt områdesskydd som kan monteras så gott som överallt, till ett kostnadseffektivt pris. Stängsel skyddar, ramar in och håller ute. Placerade i och framför häckar och buskage blir de med tiden praktiskt taget osynliga men fyller fortfarande sin funktion.

Du kan få villastängslet i mörkgrön, olivgrön och svart färg, eller som varmförzinkat. Det går också att få i flera olika höjder, och det är lätt att montera – med eller utan gjutning. Vi hjälper dig gärna med montaget! Vi monterar åt bostadsrättsföreningar, villaägare, kommuner och företag, på alla underlag och året om.

Viltstängsel - Se mer på vår hemsida

Viltstängsel

Viltstängsel är ett bra val när du vill ha ett prisvärt stängsel som samtidigt är diskret och funktionellt. Viltstängsel används för att hålla både små och stora djur på rätt plats: längs vägar, runt trädgårdar eller som inhägnad för katter och hundar. Viltstängslet består av träpålar och varmförzinkat vridknutsnät.

Möjligheterna att anpassa stängslet efter ändamålen är stora eftersom det finns flera varianter av såväl nät som stolpar. Viltnätet är ett varmgalvaniserat vridknutsnät som finns i höjderna 1000, 1250, 1500, 1800 och 2000 mm. Viltstängsel är lätt att montera själv och säljs i vår webbutik som kompletta paket där alla detaljer ingår. Vi kan också hjälpa dig med montaget – begär gärna en offert.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår