AlltomBostad
 
Skandinaviska Områdesskydd AB

Visa alla produkter från: Skandinaviska Områdesskydd AB

Smidesgrind - Se mer på vår hemsida

Smidesgrind

En smidesgrind förhöjer intrycket av bostaden såväl som trädgården, och är helt underhållsfri tack vare dubbelt rostskydd. Smidesgrindar kan kombineras med smidesstaket i samma modell, men passar också bra till andra typer av staket eller som solitärer mot gröna häckar eller annan växtlighet.

Smidesgrindarna finns i fler än 70 olika modeller, från klassiska och eleganta till modernare med mer heltäckande segment. Därtill kan smidesgrindarna lackas i ett flertal standardfärger och anpassas i såväl höjd som bredd. Välj mellan gånggrind (enkelgrind), slaggrind (dubbelgrind) och skjutgrind. Slaggrindar och skjutgrindar kan enkelt kompletteras med automatik för att ytterligare öka smidigheten, och en mängd tillbehör för styrning ger möjligheter utöver det vanliga.

Sökord: smidesgrind, grind.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår