AlltomBostad
 
Skandinaviska Områdesskydd AB

Visa alla produkter från: Skandinaviska Områdesskydd AB

Smidesräcke - Se mer på vår hemsida

Smidesräcke

Ett smidesräcke ger din balkong eller veranda ett gediget och lyxigt utseende som garanterat lyfter hela din bostad. Sortimentet av smidesräcken är stort med över 30 modeller, och utöver det kan du välja modeller med eller utan överliggare (ett ovanpåliggande räcke) och om du vill ha en modell där hörnen inte har stödstolpar: stolparna är då placerade en bit in från ytterkanten, vilket gör marken direkt under ett hörn fri. Du kan få smidesräcken i ett flertal olika färger, och de kan måttbeställas för att passa perfekt.

Smidesräcken kan monteras på alla typer av underlag: trä, betong, tegel och sten till exempel. När du köper ett smidesräcke får du tydliga ritningar och monteringsanvisningar, och förstås alla detaljer du behöver för montaget.

Sökord: räcke, balkongräcke, smidesräcke.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår