AlltomBostad
Skidstahus AB

Visa alla produkter från: Skidstahus AB

Fritidshus från Skidstahus AB

Fjällstuga Högfjället - Se mer på vår hemsida

Fjällstuga Högfjället

Att bygga nyckelfärdig fjällstuga är ett enkelt och prisvärt sätt att bygga stuga på. Vi ändrar planlösning och kundanpassar alla våra fjällstugor, för att du ska kunna designa den stuga du själv drömmer om.

Boarea: 69.1 m²
Antal plan: 1
Antal sovrum: 3
Antal badrum: 1

Fjällstuga Norråsen - Se mer på vår hemsida

Fjällstuga Norråsen

Timmerpanelen ger fjällstugorna en gedigen och ombonad karaktär, som hälsar dig välkommen efter en dag i skidbacken, på vandringsleden eller vid fiskevattnet. De specialbyggda hörnsektionerna bidrar till den äkta timmerkänslan.

Boarea: 70.6 m²
Antal plan: 1.5
Antal sovrum: 2
Antal badrum: 1

Fjällstuga Skuleberget - Se mer på vår hemsida

Fjällstuga Skuleberget

Aktiv fritid och rogivande avkoppling, det finns ett behov av båda alternativen i en allt mer stressad tillvaro. Att få lämna sin vardagsmiljö och dra iväg till en skräddarsydd fritidsdröm är en överkomlig lyx som allt fler unnar sig. Lev din dröm och därmed basta!

Boarea: 87.6 m²
Antal plan: 1.5
Antal sovrum: 4
Antal badrum: 1

Fjällstuga Storfjället - Se mer på vår hemsida

Fjällstuga Storfjället

Efter en vinterdag med uppfriskande uteaktiviteter känns det skönt att komma in i den goa stugvärmen. En värmande och rogivande brasa i kaminen hälsar välkommen. Och fönsterväggen ger goda utsikter för trivsel. Det handlar om livskvalitet.

Boarea: 87.3 m²
Antal plan: 1.5
Antal sovrum: 2
Antal badrum: 1

Nytorpet Sexton - Se mer på vår hemsida

Nytorpet Sexton

Pulpettaket ger en läcker exteriör. Det brutna innertaket "lyfter" köket och storstugan och markerar effektivt mot sov- och våtrumsdelen. Sexton är extrautrustad med altan och falsplåttak.

Nytorpet Tjugo - Se mer på vår hemsida

Nytorpet Tjugo

Kök och storstuga med direktförbindelse till utemiljön och ett stort loft, där bara fantasin sätter gränser för nyttjandet. Tjugo är extrautrustad med farstukvist.

Nytorpet Trettio - Se mer på vår hemsida

Nytorpet Trettio

Ett av våra populärare fritidshus, där fönsterväggen mot altanen och den fulla takhöjden med synlig nockbalk i storstugan sätter prägeln. Trettio är extrautrustad med altan och farstukvist.

Nytorpet Tretton - Se mer på vår hemsida

Nytorpet Tretton

Vinkelhuset Tretton öppnar för en ombonad och inbjudande altan med direkt kontakt till både sovrum och storstuga. Tretton är extrautrustad med altan och farstukvist.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår