AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 augusti 2015

Skoltavelfärg - nu i fler färger än svart!

En av höstens färgnyheter är att Beckers svarta Skoltavelfärg nu är brytbar i över 300 kulörer! Med färgen kan man måla väggar, dörrar, trämöbler, hyllor, sängar, garderobsdörrar och andra ställen där barnen kan tycka att det är kul att rita och skriva. Ja, det är ju fritt fram för vuxna också att gå loss med tavelkritorna sen...
Färgen är vattenburen vilket gör att den inte luktar särskilt mycket och därför kan man sova i ett rum där men målat med färgen, redan efter cirka sex timmar.
Den här byrån har inredaren Isabelle McAllister målat med några av kulörerna. Kul idé tycker jag, att märka upp lådorna så är det lättare för barnen att hitta sina kläder. Om saker placeras om är det bara att torka bort det man ritat med krita med en fuktig trasa - och rita om.

Beckers skoltavelfärg Foto: Annika Rådlund
Beckers skoltavelfärg Foto: Annika Rådlund

Beckers skoltavelfärg kan brytas i hela 336 kulörer, så nu är det inte bara svart som gäller! Färgen ska vara enkel att applicera med pensel eller rulle för att skapa en slät och matt yta. Cirkapris 240 kr/0,45 liter. Byrån är från Ikea från deras PS 2012 kollektion. Lägg märke till att även träskorna och jordgloben är målade med skoltavelfärg.

Se alla bilder från Isabelle McAllisters hem här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår