Sladdlös dammsugare gör städningen lättare och roligare

Sladdlös dammsugare gör städningen lättare och roligare

Nu blev det roligt att städa! Min son blev till och med intresserad när jag plockade fram de olika munstyckena till Dysondammsugaren när jag skulle dammsuga ur bilen. Den har olika munstycken som gör att det går att komma åt överallt och även på sätena med en borste. Skönt att slippa skarvsladdar och krångel. Det bästa är ju också att man kan se allt skräp i behållaren så man ser om man råkar dammsuga upp något viktigt, som ett förlorat örhänge till exempel som ramlat ner under sätet eller legobitar i barnrummet... och man behöver alltså ingen dammsugarpåse. Det finns en booster knapp som gör att den kan suga extra hårt om det till exempel är hår på mattan.

Jag ville egentligen skaffa en sån här dammsugare för att ha när jag städar gästrummen som är på övervåningen, på den inredda vinden, för att det är så krångligt att gå med en vanlig dammsugare i den branta trappen. Jag har haft två dammsugare ett tag för att slippa det, men det finns inget städskåp på övervåningen och det är inte så kul att ha en dammsugare som står ivägen på golvet jämt. Den här är förstås mycket mindre än en vanlig och det finns en hållare (som även fungerar som dockningsstation) som man kan sätta fast på väggen till den här så man slipper ha den på golvet.
Nu har jag sprungit runt i hela huset med den för att dammsuga taklisterna och runt lamporna där det även där samlas damm och det är ju inte helt lätt att lyfte en vanlig dammsugare och springa runt med den, den här är det bara att "sikta" med. 

Dyson v6 finns i några olika utföranden, den här heter Total clean. Det stora munstycket med roterande borste är super att dammsuga mattor mattor med eftersom den borstar in allt skräp och damm och med de små kommer man åt i springor, på lister och runt fönster och lampor. Det är också väldigt lätt att byta de olika munstyckena, det görs med ett lätt knapptryck.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

http://www.dyson.se/dammsugare/sladdlos/dyson-v6/total-clean.aspx
Facebook Twitter Google Plus Google Plus