Små och stora badrumsnyheter

Små och stora badrumsnyheter
Det finns så mycket man kan göra för att piffa upp sitt badrum! Byta till nya matchande handdukar ger en fin helhet, en snygg handtvål på tvättstället eller ny toalettpappershållare. Vill man göra större förändringar så kan en duschvägg med motiv eller en cool kran vara lösningen. Här är några av säsongens nyheter som jag tycker är extra fina.

Konst i badrummet
Sanova tar nu konsten in till badrummet, nu kan de med den senaste glasutskrifts-tekniken kan printa valfritt motiv på en duschvägg.
www.sanova.se

Handdukar i linne
Fresh Laundry finns i tre olika storlekar i hellinne med en liten våffla. Handdukarna har tvättats efter sömnad för en mjuk och skön känsla.
www.himla.se

Bra redskap
Med nya nocturne collection från Ghd får du snabbt till en salongsföning hemma. Den fina hårfönen och stylingredskapen kan hängas upp på väggen i badrummet.
www.ghdhair.com/se

Handtvål med sommardoft
Hrårdsmärket Maria Nila lanserar fyra stycken handtvålar som skonsamt rengör och återfuktar torra händer och är helt fria från sulfater och parabener. Maria Nila Hand Soap Breeze har en len doft av sommarbris.
www.marianila.se

Blänkande stål
Den stilrena serien Burford i rostfritt stål från Robert Welch är både praktisk och tålig.
www.robertwelch.com

Extra förvaring
Vagnen Vilgot med två hyllplan och låsbara hjul är tllverkad i bambu och MDF. Fler möbler finns i samma serie.
www.rusta.se

Mattsvart kran
Dornbracht lanserar serien Vaia med en ny exklusiv yta -Dark Platinum matt. Vaia-serien är komplett med blandare till tvättställ (både en- och tvågreppsblandare), dusch, bad och tillbehör.
www.dornbracht.com

 

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus