AlltomBostad
 
AB Småland Trappindustri

Visa alla produkter från: AB Småland Trappindustri

Trappor & Räcken från AB Småland Trappindustri

L-Trapp - Se mer på vår hemsida

L-Trapp

Trappen kan självfallet svänga åt både höger och vänster. L-trappan är en vanlig trappmodell som är platsbesparande.

I många fall designas modellen med ett vilplan, vilket ger en klassisk känsla till trappen.

Raka Trappor - Se mer på vår hemsida

Raka Trappor

En rak trapp är karaktäristisk för vackra amerikanska trähus med både tinnar och torn.

Men den raka trappen gör sig utmärkt även i våra svenska hus. Trappmodellen gör sig bäst när du ska transporteras från ena änden till den andra i huset.

Snickeriet - Se mer på vår hemsida

Snickeriet

Ta ett steg in i snickerifabriken och läs mer om vårt skapande. Här tillverkas allt ifrån stora ektrappor och femmeterslånga matbord till små gedigna skärbrädor. Vecka efter vecka i över åttio år har vi levererat trappor, möbler och snickeriprodukter till privatpersoner och företag över hela Sverige. Och vi kommer att fortsätta i många år framöver.

Trapprenovering - Se mer på vår hemsida

Trapprenovering

Finns det redan en välfungerande trappa? Men kanske något ful, sliten, knarrar och/eller behöver bli säkrare? Drömmer ni om att lyfta trappans stil med nya steg och ett modernare räcke?

I stället för att köpa en ny trappa, kan man renovera trappstegen i sin gamla befintliga trappa. Vi på Smålands Trapp & Träförädling kan naturligtvis även erbjuda denna tjänst för er som vill renovera en er gamla trappa före investera i en helt ny trappa. Det blir i regel billigare än att bygga en ny trappa, och kan ge ett riktigt lyft.

U-Trapp - Se mer på vår hemsida

U-Trapp

Precis som namnet antyder så svänger en U-trappa 180°.

Antingen med två raka 90°-hörn eller i en svepande och mjuk sväng. U-trappor tillverkas även med vilplan, vilket ger en stor och uttrycksfull trappa.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår