Smålandsvillan AB

Visa alla produkter från: Smålandsvillan AB

Fritidshus från Smålandsvillan AB

Villa Älmhult - Se mer på vår hemsida

Villa Älmhult

Boarea 119,1 m²

Riktigt mycket yta och många rum i ett enda plan. Bakom sitt moderna yttre har vinkelhuset Villa Älmhult gott om plats att umgås på. Skåla välkommen i vardagsrummet, ät middagen i det stora köket och ta kaffet i allrummet. Eller låt barnen ha allrummet för sig själva, lika skönt för dem som för er. Och när det blir läggdags finns det två rymliga sovrum att dra sig tillbaka till. Ja, det kan till och med bli fyra sovrum om du delar av vardagsrum och allrum.

Villa Eksjö - Se mer på vår hemsida

Villa Eksjö

Boarea 94,9 m²
Boarea med inredd övervåning 164,2 m²

Villa Eksjö är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak!

Villa Kalmar - Se mer på vår hemsida

Villa Kalmar

Boarea 94,9 m²

Villa Kalmar har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård.

Villa Tingsryd - Se mer på vår hemsida

Villa Tingsryd

Boarea 122,1 m²

Villa Tingsryd är ett av våra större 1-planshus. Den långsmala formen gör att det passar utmärkt att gavelställa på en smalare tomt där du ändå vill ha mycket boende. För här får du in både TV-hörna och matgrupp i det stora vardagsrummet. Det öppnar i sin tur upp mot köket åt ena hållet och till trädgården åt andra hållet.

Den mer avskilda delen i huset har två riktigt rymliga sovrum och ett allrum där barnen ostört kan se favoritfilmen precis hur många gånger som helst.

Villa Växjö - Se mer på vår hemsida

Villa Växjö

Boarea 119,1 m²

Villa Växjö är ett vinkelhus som är modernt både på insidan och utsidan. Med sina högsmala hörnfönster och det smala, liggande fönstret i köket känns Villa Växjö modernt redan innan du kommit in. När du kommit innanför dörren är känslan densamma. Kök, allrum och vardagsrum ligger i ett öppet samband som ger stor frihet att inreda. Husets mer praktiska utrymmen – de två sovrummen, wc/bad och klädvård – har placerats tillsammans i husets andra vinkel.

Villa Vetlanda - Se mer på vår hemsida

Villa Vetlanda

Boarea 146,2 m²

Gott om yta för både avskildhet och samvaro. I Villa Vetlanda ligger tre sovrum, ett allrum och en toalett samlade i en lite mer avskild del av huset. I husets vinkeldel är planlösningen å andra sidan helt öppen från köket och in över det väl tilltagna vardagsrummet på ca 44 m². Från vardagsrummet når man också trädgården. Även kök och groventré har egna utgångar till trädgården.

Villa Vimmerby - Se mer på vår hemsida

Villa Vimmerby

Boarea 81,4 m²

I grundutförande är Villa Vimmerby ett hus med två rum och kök där ytorna utnyttjas optimalt. Men om behoven ändras finns möjligheter att skapa ända upp till sju rum och kök genom att inreda övervåningen. Husets entré leder in till både kök och vardagsrum. Sovrummet, där det finns gott om både svängrum och plats för förvaring, ligger mer avskilt i samma del av huset som badrummet.

Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak!

Villa Vrigstad - Se mer på vår hemsida

Villa Vrigstad

Boarea 81,4 m²

I grundutförande är Villa Vrigstad ett hus med två rum och kök där ytorna utnyttjas optimalt. Men om behoven ändras finns möjligheter att skapa ända upp till sju rum och kök genom att inreda övervåningen.

Husets entré leder in till både kök och vardagsrum. Sovrummet, där det finns gott om både svängrum och plats för förvaring, ligger mer avskilt i samma del av huset som badrummet.