AlltomBostad
 
Smålandsvillan AB

Visa alla produkter från: Smålandsvillan AB

Trähus från Smålandsvillan AB

Villa Adelöv - Se mer på vår hemsida

Villa Adelöv

När du öppnar dörren till ett Villa Adelöv möts du av en enorm genomsikt som sträcker sig genom hela huset och ut mot uteplatsen på baksidan. Här öppnar kök och vardagsrum upp sig direkt från entrén.

Villa Älmhult - Se mer på vår hemsida

Villa Älmhult

Boarea 119,1 m²

Riktigt mycket yta och många rum i ett enda plan. Bakom sitt moderna yttre har vinkelhuset Villa Älmhult gott om plats att umgås på. Skåla välkommen i vardagsrummet, ät middagen i det stora köket och ta kaffet i allrummet. Eller låt barnen ha allrummet för sig själva, lika skönt för dem som för er. Och när det blir läggdags finns det två rymliga sovrum att dra sig tillbaka till. Ja, det kan till och med bli fyra sovrum om du delar av vardagsrum och allrum.

Villa Dröminge - Se mer på vår hemsida

Villa Dröminge

Villa Drömminge är huset som infriar många önskningar i ett drömhus. Stora ytor, mycket förvaringsutrymme, toalett med dubbeldusch och en fantastisk klädvård/groventré.

Villa Eksjö - Se mer på vår hemsida

Villa Eksjö

Boarea 94,9 m²
Boarea med inredd övervåning 164,2 m²

Villa Eksjö är ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Husets entreplan har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak!

Villa Emmaboda - Se mer på vår hemsida

Villa Emmaboda

Boarea: 108,5 m²
Boarea med inredd övervåning: 178 m²

I Villa Emmaboda kretsar mycket kring det stora vardagsrummet. Det är det första du möter när du kommer in i entrén. Det är också från vardagsrummet man kommer direkt ut i trädgården eller in i köket. I det rymliga köket finns det gott om plats både för matlagning och stort matbord. För en ostörd nattsömn vetter de två rejäla sovrummen mot trädgården. Tillsammans med sovrummen finns också klädkammare, klädvårdsutrymme och wc/dusch praktiskt placerade.

Villa Fredriksdal - Se mer på vår hemsida

Villa Fredriksdal

Boarea: 122,1 m²

Villa Fredriksdal är 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen. Visst låter det som en dröm!? Addera till den fina genomsikten som finns från båda ytterdörrarna. Vad mer behöver man säga? Kanske att ett enplanshus dessutom är lättskött.

Villa Gränna - Se mer på vår hemsida

Villa Gränna

Boarea: 94,9 m²
Boarea med inredd övervåning: 155,7 m²

Villa Gränna har ett rejält tilltaget kök där hela familjen får gott om plats för både flingpaket, fil och dagstidning till frukost. Vill du ha riktigt mycket arbetsytor sätter du in en köksö också.

Just yta är ett kännetecken för hela huset, utan kompromisser i något rum. Det är inte bara det stora sovrummet som är stort. Även det mindre sovrummet har gott om utrymme för både garderober och arbetsplats.

Villa Huskvarna - Se mer på vår hemsida

Villa Huskvarna

Boarea: 94,9 m²
Boarea med inredd övervåning: 189,8 m²

När du kommer in i Villa Huskvarna möts du av en ljus och rymlig entré med genomsikt ut mot baksidan. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en härlig samvaroyta om 37 kvadratmeter. Sovrummen är praktiskt placerade i anslutning till klädvård och det rymliga badrummet.

Villa Kalmar - Se mer på vår hemsida

Villa Kalmar

Boarea 94,9 m²

Villa Kalmar har en modern, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Det skapar en ljus och luftig miljö på ca 37 kvadratmeter. Där är det lätt att umgås. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård.

Villa Komstad - Se mer på vår hemsida

Villa Komstad

Med entrén på gaveln öppnar hela huset upp sig med en härlig genomsikt och öppenhet från framsidan till baksidan. Kök och vardagsrum ligger placerat mot baksidan där ljuset flödar in från två håll vilket ger en ljus och öppen inomhusmiljö. I den något avskilda entrén finns plats för gästernas kläder och en klädkammare för att smidigt få ordning och reda. Groventrén ligger i direktkontakt med köket vilket är bekvämt när man kommer hem med matkassarna. Som pricken över i:t har sovrummet en walk in closet.

Villa Lekeryd - Se mer på vår hemsida

Villa Lekeryd

I Villa Lekeryd välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet, vilket också ger dig andra planlösningsmöjligheter den dagen du väljer att inreda övervåningen.

Villa Ljungby - Se mer på vår hemsida

Villa Ljungby

Boarea: 122,1 m²
Boarea med inredd övervåning: 200,2 m²

Villa Ljungby är en av våra större villor. Med inredd övervåning blir boytan strax över 200 m². Med sin långsmala form är huset en bra lösning för att få mycket boyta även på en smalare tomt. För här ligger köket i en öppen planlösning mot vardagsrummet. Det är stort nog att rymma både soff- och matgrupp. Eller så delar du av rummet och får ett tredje sovrum. I en avskild del finns två sovrum och allrum. Klädkammaren kan byggas som wc/dusch istället.

Villa Markaryd - Se mer på vår hemsida

Villa Markaryd

Villa Markaryd är det stora huset i det lilla formatet. Du börjar med 2 rum och kök på dryga 81 kvadratmeter, när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till 7 rum och kök och dubblar boytan. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås.

Villa Näsby - Se mer på vår hemsida

Villa Näsby

Boarea: 94,9 m²

Ett stort hus i litet format. Villa Näsby är huset som passar utmärkt till ”varannan-vecka-familjen” med sin separata föräldradel, rymliga kök och två extra sovrum. I och med att huset har två stora sovrum och möjlighet till två toaletter skulle det även kunna passa som generationsboende. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till en extra förvaring i nischen.

Villa Nybro - Se mer på vår hemsida

Villa Nybro

Boarea: 119,1 m²
Boarea med inredd övervåning: 195 m²

Villa Nybro är ett stort vinkelhus i modern stil. Tack vare vinkeldelen finns gott om plats för en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum. Samtidigt får sovrum, wc/dusch och klädvårdsutrymme en separat del av huset. I allrummet får du utan problem rum med såväl matplats som till exempel en läshörna. Från vardagsrummet leder dörren ut till trädgården, eller altanen som passar mycket bra att bygga just här.

Villa Tingsryd - Se mer på vår hemsida

Villa Tingsryd

Boarea 122,1 m²

Villa Tingsryd är ett av våra större 1-planshus. Den långsmala formen gör att det passar utmärkt att gavelställa på en smalare tomt där du ändå vill ha mycket boende. För här får du in både TV-hörna och matgrupp i det stora vardagsrummet. Det öppnar i sin tur upp mot köket åt ena hållet och till trädgården åt andra hållet.

Den mer avskilda delen i huset har två riktigt rymliga sovrum och ett allrum där barnen ostört kan se favoritfilmen precis hur många gånger som helst.

Villa Västervik - Se mer på vår hemsida

Villa Västervik

Boarea: 94,9 m²
Boarea med inredd övervåning: 155,7 m²

Öppen planlösning för umgänge i både kök och vardagsrum. Det är grundtanken för gemensamhetsytorna i Villa Västervik. Men det finns också en alternativ planlösning för dig som vill få lite lugn och ro vid grytorna, och ett extra sovrum.

Övriga sovrum ligger avskilt i andra änden av huset, tillsammans med wc och klädvårdsutrymme. Därifrån kommer du direkt ut i trädgården, precis som du gör från köket och vardagsrummet. Perfekt för att bygga ett trädäck hela vägen runt hörnet.

Villa Växjö - Se mer på vår hemsida

Villa Växjö

Boarea 119,1 m²

Villa Växjö är ett vinkelhus som är modernt både på insidan och utsidan. Med sina högsmala hörnfönster och det smala, liggande fönstret i köket känns Villa Växjö modernt redan innan du kommit in. När du kommit innanför dörren är känslan densamma. Kök, allrum och vardagsrum ligger i ett öppet samband som ger stor frihet att inreda. Husets mer praktiska utrymmen – de två sovrummen, wc/bad och klädvård – har placerats tillsammans i husets andra vinkel.

Villa Vetlanda - Se mer på vår hemsida

Villa Vetlanda

Boarea 146,2 m²

Gott om yta för både avskildhet och samvaro. I Villa Vetlanda ligger tre sovrum, ett allrum och en toalett samlade i en lite mer avskild del av huset. I husets vinkeldel är planlösningen å andra sidan helt öppen från köket och in över det väl tilltagna vardagsrummet på ca 44 m². Från vardagsrummet når man också trädgården. Även kök och groventré har egna utgångar till trädgården.

Villa Vimmerby - Se mer på vår hemsida

Villa Vimmerby

Boarea 81,4 m²

I grundutförande är Villa Vimmerby ett hus med två rum och kök där ytorna utnyttjas optimalt. Men om behoven ändras finns möjligheter att skapa ända upp till sju rum och kök genom att inreda övervåningen. Husets entré leder in till både kök och vardagsrum. Sovrummet, där det finns gott om både svängrum och plats för förvaring, ligger mer avskilt i samma del av huset som badrummet.

Med det förhöjda vägglivet ökar möjligheterna en trappa upp. Större golvyta och högre till tak!

Villa Visingsö - Se mer på vår hemsida

Villa Visingsö

Boarea: 119,1 m²
Boarea med inredd övervåning: 195 m²

Vinkelhuset Villa Visingsö är modernt utan att vara trendigt. Här finns köket centralt placerat, mitt i den öppna planlösningen med vardagsrum och allrum. Härifrån leder dörren ut till trädgården och den självklara platsen för att bygga altan. I den andra delen av huset finns de två sovrummen tillsammans med badrum och klädvårdsutrymme. Vill du ha ett tredje sovrum, kan du välja att dela av vardagsrummet. Då blir det plats för gäster eller en familj som växer.

Villa Vrigstad - Se mer på vår hemsida

Villa Vrigstad

Boarea 81,4 m²

I grundutförande är Villa Vrigstad ett hus med två rum och kök där ytorna utnyttjas optimalt. Men om behoven ändras finns möjligheter att skapa ända upp till sju rum och kök genom att inreda övervåningen.

Husets entré leder in till både kök och vardagsrum. Sovrummet, där det finns gott om både svängrum och plats för förvaring, ligger mer avskilt i samma del av huset som badrummet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår