AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 januari 2015

Smaller Objects av kända Claesson Koivisto Rune

Claesson Koivisto Rune som är en förkortning av arkitekterna Mårten Claesson, Eero Koivisto och Ola Rune lanserar nu det egna varumärket Smaller Objects. Trion firar nämligen 20 år i år och i samband med möbel och designveckan presenterade de sina små inredningsobjekt som är både användbara och dekorativa.
”Som allt annat vi är inblandade i tror vi på det långsiktiga perspektivet. Jag hoppas att vi får möjlighet att inspirera människor att välja väldesignade vardagsföremål som vårdas ömt innan de lämnas vidare till nästa generation”, säger Ola Rune. De här prylarna har inte Ikeas priser förstås utan man får punga ut med några hundringar till för att få hem de här designprylarna. Men är det inte så att vi är mer rädda om saker som vi har betalat lite mer för?

Brickor, skärbräde, husnummer och glasunderlägg Design: Claesson Koivisto Rune Foto: Annika Rådlund
Brickor, skärbräde, husnummer och glasunderlägg Design: Claesson Koivisto Rune Foto: Annika Rådlund

Claesson Koivisto Rune firar 20 år och lanserar ett nytt designvarumärke – Smaller Objects. Den första kollektionen omfattar mindre föremål som kommer finnas till försäljning både på den egna hemsidan, hos Asplund och utvalda internationella återförsäljare.
Träbrickor 3-pack 940.00 kr, skärbräda 655 kr, husnummer i frosttåligt porslin (kan även användas som grytunderlägg) 180 kr/siffra, glasunderlägg i täljsten, som håller värmen, 560 kr. www.claessonkoivistorune.se www.asplundstore.seNyckelord:

Inredning

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår