AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 april 2015

Smart insynsskydd för balkong eller uteplats

Om man vill insynsskydda sin balkong men ändå kunna sitta där och sola ibland så kan det här smarta balkongskyddet vara en lösning. När man är på balkongen drar man fram väven från kassetten och när man inte behöver den så rullar man tillbka den igen. På så vis slipper man ha den framme jämt (risk att det blåser sönder) och det blir inte solblekt som det säkert blir om det skulle sitta uppe år efter år, och dessutom så har man utsikten fri då man inte vistas på balkongen.

Insynsskydd på balkongen Foto: Balkongskydd.com
Insynsskydd på balkongen Foto: Balkongskydd.com

Insynsskyddet monteras på räcket och dras ut horisontellt. Utdragbar längd är max 230 cm och höjden på väven är 60 cm. Höjden ska ge skydd när man sitter ner, men ställer man sig upp så ska man se ut över kanten. Det kan ju vara bra om det händer något spännande nere på gatan.

www.balkongskydd.comNyckelord:

Balkong

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår