AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 maj 2015

Smart laddningsuttag till smartphone

Med Schneider Electrics Exxact USB-laddstation kan man ladda både telefonen, kameran eller andrar prylar som kan laddas med USB, direkt i väggen. Det finns kanske inte miljoner fördelar med den, men man slipper klumpiga transformatorer. Man kanske inte byter ut ett vanligt "två hål i väggen" uttag, men om man håller på och renoverar eller bygga nytt så kan det här vara ett bra komplement till de vanliga uttagen.

Exxact USB- laddning från Schneider Electric
Exxact USB- laddning från Schneider Electric

Med Schneider Electrics Exxact USB-laddstation laddar du din smartphone eller kamera direkt i väggen. USB-uttaget monteras enkelt i en standardapparatdosa och kombineras sedan med valfri ram ur serien Exxact. Laddstationen har plats för att ladda två enheter samtidigt, 2×700 mA eller 1×1 400 mA och har en skruvanslutning som passar både för infällt och utanpåliggande montage. Cirkapris 850 kr. www.schneider-electric.comNyckelord:

Detaljer

Elektronik

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår