AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

14 september 2014

Smart sockel som döljer de gamla listerna

jag tänkte tipsa om Renoveringssockeln, det verkar vara en väldigt smidig produkt som går att använda föra att dölja gamla fula lister. Man sätter alltså sockeln utanpå den befintliga golvlisten, vilket gör att men slipper allt besvär med att ta bort den gamla. Det måste helt enkelt vara guld värt vid byte av golv eller omtapetsering. I ovandelen på sockeln finns ett utrymme där man kan dra in en kabel för tillexempel data eller telefon. Kanske har man redan en kabel som ligger ovanpå den gamla listen, då kan den ligga kvar och man slipper se den i fortsättningen. Om man inte vill spika fast listen (man måste förstås se upp var kabeln ligger då så man inte spikar i den) så går det även att limma med ett sättlim. Eftersom den gamla listen sitter kvar fungerar den som stöd och fästunderlag för Renoveringssockeln. Himla smart tycker jag! Älskar när saker och ting gör att något blir mycket enklare. .

Renoveringssockel /Inredningslist
Renoveringssockel /Inredningslist

Renoveringssockeln finns hos Inredningslist.se och är skyddad av svenskt patent och den finns i olika färger och material. Den på bilden har måtten 19x90x2400 och den är viitfolierad och kostar 127 kr/längd.

 

Inredningslist
Renoveringssockel
informationsfilm på You tubeNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår