AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 augusti 2014

Smarta och billiga prylar till svampsäsongen!

Det är in. te alls för många år sedan som jag upptäckte hur gott det är med kantareller. Så nu har det gamla toastjärnet fått komma fram ur skåpet också, toast med västerbottenost och smörstekta kantareller går inte av för hackor så ni vet. Hett tips! Tyvärr har jag inte jättemycket tid att gå i skogen och plocka svamp och jag vet aldrig riktigt var jag ska leta heller. Därför så tog jag nu och ringde ett samtal och köpte ett kilo gula kantareller. Men det är ju egentligen lite fusk.. Det är ju både härligt att trampa omkring i skogen - och hälsosamt att vara ute i friska luften. Så, jag kanske ska ta och hänga på nästa gång det blir svampplockning. Här har jag hittat lite smarta prylar som dessutom inte kostar så mycket. Det går precis lika bra med en gammal korg förstås, men om man inte har någon så tror jag att det är ett måste. För att få in den rätta känslan.

ICA Hemma
ICA Hemma

De här prylarna har jag hittat i Icas hemmasortiment. Svampkniv med liten borste, 34,90. Korg skörde 149 kr, Svampkort Ica Home (den rektangulärakorgen) 79 kr, frukt och samptork 399 kr och köksvåg 199 kr. Och den fina hinken till äppelplockningen kosar 29.90 kr. Som hittat! Ica Hemma har visst öppnat en webb-shop så då gör det inget om man bor långt ifrån affärerna. 

Ica HemmaNyckelord:

Inspiration

Nyheter

Prylar

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår