AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 april 2016

Smarta reseprylar

Nu börjar det närma sig semestertider, själv längtar jag efter vår semester till USA i juni, det kommer att bli superhärligt. Jag har redan nu börjat fundera på packningen (tror det är första gången jag är ute i så god tid). Men jag vill inte vara stressad innan jag åker så jag tänker att det är bäst att styra upp allt redan nu. Vi kommer att bo en del hos vänner så då kan man ju låna saker där också, men har man med sig det mesta man behöver när det gäller det personliga så behöver man inte fråga hela tiden, eftter hårtork, handduk osv.
Jag funderar faktiskt på att köpa en resehandduk, de tar inte mycket plats och de kan man använda även vid poolen. Sedan har jag kikat på de här tre apparaterna för håret. Kanske hårfönen och hårtorken vore bra att ha med sig. I och för sig en plattång också, men då kanske jag kan ta den jag har, den är inte jättestor. Men den här kanske är ännu smidigare...

Smarta reseprylar

StyleToGo hårfön som tar mindre plats eftersom hantaget går att vika in, den har också reglage för temperatur och hastighet, 259 kr.

StyleToGo plattång med värmeyta lackad med keramiklack för skonsam plattning och det ska även gå att göra extra fina lockar tack vare det aliminiumkromade ytterhöljet. Temperatur: 200 °C. Kan användas i uttag med 100 - 240 Volt. Perfekt för resor till världens alla hörn, 259 kr.

StyleToGo stylingborste med 25 mm rundborste med reglage för både temperatur och hastighet, 259 kr.

Resehandduk i 100% råsiden 85 x 165 cm, utmärkt uppsugningsförmåga, lite större och lite tyngre än våra andra handdukar men ett perfekt alternativ att ta med till stranden. Betydligt mindre och lättare än en frottéhandduk.
Vikt cirka 230 gram, finns för 229 kr hos www.sleepinsilk.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Bad

Elektronik

Inspiration

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår