AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 maj 2014

Smarta saker - mobilhylla på toaletten

Nu brukar ju jag inte ta med mig mobilen på toaletten, men jag vet att det finns en del som gör det. Däremot förlägger jag mobilen ett antal gånger per dag. Vit mobil lagd på en tidning med mycket vitt på till exempel, då ser jag den inte och blir irriterad för att jag inte hittar den. Fast den ligger nästan framför näsan på mig. Jag har märkt att det är ändå vissa ställen som man tenderar att lägga den i alla fall hälften av gångerna. Nu finns det i alla fall en speciell mobilhylla som inte passar till förvaring av mycket annat än just mobilen, den kan man placera på strategiska ställen så vet man var man har den kära ägodelen någonstans.

Anna's Case
Anna's Case

Anna's Case - Mobilstället där det behövs som mest. I köket, på toaletten, bredvid sängen, bredvid soffan... Pris: 189 kr/st hos Smartasaker.seSmarta sakerNyckelord:

Inredning

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår