AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 januari 2012

Smartaste designen utses på Designtorget imorgon! Vilken gillar du?

DesignTorget, som i många år har samarbetat med designskolor, formgivare, uppfinnare och småföretag, kommer imorgon kväll att för femte året i rad att dela ut utmärkelsen Årets Sak. Det är ett årligt pris med syfte att lyfta fram den/de formgivare som under det gångna året skapat den nya sak i DesignTorgets sortiment som känns mest kreativ, väldesignad, nytänkande och säljbar.
Blir det cykelkorgen som tack vare sina sidor av gummiband expanderar vid behov? Cykelhjälmen Hövding som innehåller en hopvikt airbag som blir synlig först när man hamnar i en olycka? Värmesjalen som värms i mikron och som stannar på plats även när du är i rörelse? Påskorgen som rymmer masssor av plastpåsar i köket eller  vantar och mössor i hallen?  Eller så blir det kanske adventslusstaken i papp från svenska skogar som ihopvikt blir endast ca 16 mm tjock!  Vilken är din favorit?

Smartaste designen utses på Designtorget imorgon! Vilken gillar du?

De tio produkterna som är nominerade finns utställda i DesignTorgets alla butiker från den 20/1 .
Lägg din röst här

Årets sak DesigntorgetNyckelord:

Belysning

Böcker

Detaljer

Inredning

Kök

Presenter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår