AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 juni 2015

Snöskyffel med kortare skaft - bra att gräva i pallkragarna med

Jag har nyligen varit på en pressvisning där man fick titta på de senaste trädgårdsredskapen. De här snöskyfflarna fick vi också titta på , de är helt nya på marknaden. Jag som är lång undrade förstås varför man har så kort skaft.... De ska förstås passa bra att ha i bakluckan på bilden. Ett tips från trädgårdsmästaren som var på plats var att de även är bra att skyffla gjord med i till exempel pallkragar, där det kan kännas jätteklumpigt med en stor skyffel, men där det är tidsödande att jobba med en liten handspade. Skyfflarna är tillverkade av någon slags lättviktsplats så de var lätta som en fjäder.

Fiskars SnowXpert snöskyffel/trädgårdsskyffel Foto: Annika Rådlund
Fiskars SnowXpert snöskyffel/trädgårdsskyffel Foto: Annika Rådlund

Den nya smidiga bilsnöskyffeln från Fiskars SnowXpert™ är tillverkad av slitstrarkt lättviktskomposit. De en kant av rostfritt stål så att de ska hålla längre och kunna skära genom snö och is. . Tack vare den kompakta storleken tar den inte heller upp mycket plats i bagageutrymmet om man behöver ta med den.
Rekommenderat cirkapris: 219 kronor. Kommer till i butikerna i oktober.

www.fiskars.com

Följ gärna Allt om bostad på facebook och på Instagram.Nyckelord:

Blommor

Övrigt

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår