AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 december 2017

Snygg dimmer som funkar bra med LED

Jag tycker att Renovas strömbrytare (eller "lysknappar" som vi brukar säga) är så fina. Det är kanske för att jag gillar mer runda former i inredning istället för kantiga, det får gärna vara runda hörn på hyllor och bänkar till exempel. Renovas strömbrytare är runda och elutagen är runda eller ovala och de passar väldigt bra i hop med all sorts inredning, både modern och äldre stilar som retro, shabby chic och "antikrundan" (mitt eget namn på de som har inredning med antika saker). Jag har flera av strömbrytarna i både i vitt och i svart och jag är så nöjd med dem.
Nu har de kommit med en nyhet i sortimentet och det är en ny dimmer som har en teknik som är speciellt utvecklad för att dimmern ska synkronisera perfekt med modern LED-belysning.

Schneider Electrics nya dimmer i serien Renova
Schneider Electrics nya dimmer i serien Renova

Om man har använt dimmer på LED- belysning så kan man ha upplevt att det inte alltid fungerar optimalt, det "dimmrar" dåligt, kan avge ett surrande ljud eller så fungerar det inte alls. Men tekniken går förstås framåt och Schneider Electrics nya dimmer i serien Renova har en teknik som är speciellt utvecklad för att dimmern ska synkronisera perfekt med modern LED-belysning. Den finns inte bara i vitt, utan även i svart, valnöt-, marmor- och metallmönster. Så snygga!
Ps: Ett tillägg, en läsare skrev och frågade var den rosa fina lampan heter och den kommer ifrån Menu och heter Tied och den finns i flera olika färger.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.schneiderelectrics.comNyckelord:

Belysning

Detaljer

Elektronik

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår