AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 juni 2015

Snygg hängmatta, gunga, stol och lykta från Jysk

Här har jag plockat ut fyra godbitar från Jysks vår- och sommarsortiment. Gungan och hängmattan är så himla fina, men det är ju alltid det där problemet med var man ska hänga upp dem... Själv har jag en hängmatta som jag har köpt i Brasilien i gästrumet på övervåningen. Där finns nämligen en rejäl timmerbalk i taket så det var lätt att fästa krokar i den.
Den söta gungan kanske passar bra om man har en uteplats eller altan med tak över så att man kan fästa i takpelarna. Sen får man såklart se till att både gungan och taket klarar tyngden av personen som gungar...och att man inte kan gunga in i någonting. Lyktan och stolen som jag också gillar ur deras senaste sortiment är mer välplacerade. Passar lika bra inne i vardagsrummet, hallen, sovrummet, arbetsrummet, badrummet och gästrummet som på altanen.

Hängmatta, lykta, gunga och stol med fotpall från Jysk.
Hängmatta, lykta, gunga och stol med fotpall från Jysk.

Gunga Fyrrmejse B97 cm , 899 kr (såg på nätet att det är rea på den nu så den kostar 750 kr). Hängmatta Bergfink B80 cm L200 cm, 199 kr. Lykta Fjelljo i stål och glas 179 kr. Stol och fotball Veddum i aluminium och petan, 1299 kr (den är det också rea på fram till 19 juli. De kostar nu 975 kr). Allt från Jysks vår- och sommarsortiment.

www.jysk.se

Följ gärna Allt om bostad på facebook och på Instagram.Nyckelord:

Arbetsrum

Balkong

Detaljer

Inredning

Nyheter

Prylar

Sovrum

Tips

Trädgård

Utomhus

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår