AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 november 2014

Snygg inredning i koppar och vitt från Ellos

Jag tycker att flera av postorderföretagen verkligen hänger med i svängarna när det gäller inredning. Hos Ellos kan man just nu hitta en del snygga koppardetaljer, jag gillar framförallt den här pallen och de små burkarna som kan användas till förvaring. Sen är ju industrilampor med kopparfot och diamantformade metallampor hett just nu, och de har båda i sitt sortiment. Här har de även lyckats fånga stilen på ett gardintyg, vitt och fräscht - med koppardetaljer. Helt i linje med vad som gäller nu.

Inredning i koppar och vitt från Ellos Foto: Annika Rådlund
Inredning i koppar och vitt från Ellos Foto: Annika Rådlund

Hos Ellos finns bland annat belysning från både deras eget märke Ellos Home men även från Markslöjd och By Rydens. Så det finns en hel del att välja på. På textilfronten finns också en del godbitar. Gardinlängderna heter Mallie och säljs i 2-pack, just nu är det rea på dem såg jag, från 358 kr. Den kopparfärgade pallen kostar 599 kr. Allt från www.ellos.seNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår