AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 september 2015

Snygg styling med höstnyheter från Jysk

När man går in i vissa butiker, som till exempel Jysk, så kan det för många vara svårt att se hur snygg vissa produkterna kan bli ihop. Möblerna i Jysk-butikerna står ofta uppställda på rad och det finns inga stylade rum så som det finns på till exempel EM, Mio och Ikea. Men om man plockar ut godbitarna så kan man sätta ihop ett rum både snyggt och billigt. Här är en soffhörna, skrivbordshörna och ett sideboard och som är stylat av Tone Rörseth och Jessica Hoffmann. De har mot en blågrön och en gråblå vägg tagit fram snygga prylar i skandinavisk stil. Vi trycker på Gilla-knappen!

Höstnyheter från Jysk Foto: Karl Anderson
Höstnyheter från Jysk Foto: Karl Anderson

Bild 1: I soffan EGEDAL 3499  kr möter den skandinaviska designen 50-talets formspråk. Soffbordet NAUR 1199 kr i massivt trä är behandlat med matt lack.
Bild 2: Böcker och botanik kombineras här med sideboard KALBY, 3699 kr, i massiv ek som presenteras med vägghyllorna ILBRO 249 kr, korgen FOLLE 199 kr och fåtöljen KAPPEL 849 kr.
Bild 3: Skrivbordet ABBETVED, 849 kr i borstad ek och metall har en modern och funktionell design. Stolen ORE 799 kr och vägghyllorna DARUP 749 kr kompletterar den kreativa miljön.

Samtliga produkter finns i butik och på webbshoppen, www.jysk.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Arbetsrum

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår