AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 juli 2016

Snygga linneprodukter till barnrummet

Nu håller jag på att hjälpa en kompis att hitta fina saker till deras barnrum. Det här är några favoriter som jag har lagt in på Moodboarden: NG Baby som har en linnekollektion i dova fina färger. Ett plus är att det är svensktillverkat, allt är gjort för hand i fabriken i i Emmaljunga och de ska bara använda allergivänliga råvaror. I kollektionen finns allt från sängkläder till myspölar, skötbäddar och vimplar och i höst kommer de att kompletterar kollektionen Mood med två helt nya färger - light grey och blue.

Snygga linneprodukter till barnrummet

NG Baby har fina textiler till barnrummet, priserna ligger på 299-2499 kr/del och allt är tillverkad i 100 procent linne. I höst breddas kollektionen och det kommer att finnas både sängkläder, myspölar, skötbäddar, sänghimlar och vimplar i olika färger.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

http://www.ngbaby.se/seNyckelord:

Barn

Inspiration

Nyheter

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår