AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 september 2016

Snygga och stabila ljusstakar i gjutjärn

Nu när höstmörkret kommer krypande blir det atomatiskt att man tänder fler ljus, i alla fall så gör jag det. För det mesta är det värme- och dofljus som jag tänder. Jag gillar egentligen inte höga ljusstar, just för att de ofta kan vara vingliga och det rinner ner stearin på bordet. Men här har jag hittat några stabila saker från Nuance. De är tillverkade i rustik gjutjärn med mattsvart powder coating som ska göra att de är lätta att torka av. De har dessutom en del genomtänkta detaljer, ljusstakens skål är till exempel designad för att samla upp överskott av stearin, så att det inte droppar på bordet eller golvet. Under stakarnas botten finns ett filttyg vilket förhindrar att staken gör repor i underlaget. Bra tänkt tycker jag.

Nuance Column
Nuance Column

Ljusstakarna Nuance Column finns i storlekar som varierar mellan 14-65 cm, och priset ligger på 279 kr för den minsta modellen och 1599 kr för den största.


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.nuance-scandinavia.seNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår