AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 december 2014

Snygga och trendiga lampnyheter hos Hemtex

Jag tycker att Hemtex verkligen har gjort ett lyft under det här senaste året. De har både haft en samarbete med Studio Nadja Wedin, där de tog fram textilier, lampskärmar, ljuslyktor brickor och annat med hennes mönster på och de har haft ett med Lisa Bengtsson där de tog fram bland annat bäddset och prydnadskuddar med henne mönster på. Nu har de ett samarbete med Yvonne Ryding där de plockat fram ett spa-sortiment. MEN de jag skulle visa nu är att de även har utvecklat belysningssortimentet till det bättre. Här är några bilder från deras pressvisning i november där de visade vad som komma skall på belysningsfronten, så om lamporna inte finns i butik nu så kommer de snart.

Nyheter: belysning från Hemtex Foto: Annika Rådlund
Nyheter: belysning från Hemtex Foto: Annika Rådlund

Lampor i trä, koppar och mässing är supertrendigt nu. Mina favoritlampor på visningen är de två längst ned till vänster, i porslin. Härliga form på foten - helt rätt i tiden. www.hemtex.seNyckelord:

Belysning

Butik

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår