AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 januari 2013

Snygga teburkar av Bea Szenfeld!

Formgivaren Bea Szenfeld verkar ha många järn i elden. Som jag precis skrev så har hon i dagarna lanserat en inredningsserie med Hello Kitty för Klippans Yllefabrik och Åry Trays. Men inte nog med det hon har även designat tre teburkar för Mighty Leaf som lanseras i vår. Burkarna är superfina och finns med ett grönt, ett svart samt ett örtte.
Bea Szenfeld, som äger fler tekannor än skor, menar att uppdraget att designa mönster till Mighty Leaf Teas teburkar var som klippt och skuret för henne. Själv älskar jag te, men måste nog erkänna att jag har fler skor än tekannor...

Mighty Leaf Tea
Mighty Leaf Tea

Bea Szenfelds mönster är inspirerade av prunkande blomster och viktorianskt slingrande växter och tillsammans med keruber, drakar och tranor. Mönstret är tryckt på papper som är Svanenmärkt. Varje burk innehåller 80-100g te och kommer att kosta 199kr styck eller 500kr för alla tre smaker. Burkarna är gjorda för ett grönt, ett svart samt ett örtte och finns i två ”paket” som antingen går att köpa separat eller som ett kit. Finns att köpa i limiterad upplaga hos MightyLeaf.se

Healthy & Fun:
Organic Darjeeling - Ett elegant och lätt blommigt svart te, som odlats på Okayti Tea Estate, beläget på Himalayas sluttningar i den välkända regionen Darjeeling i norra Indien.
Organic Hojicha - Grönt rostat bancha te från Japan. Främjar matsmältningen och innehåller väldigt lite koffein.
Organic Berry Wellness – Ett riktigt hälsote som innehåller antioxidantrika bär som blåbär, tranbär och gojibär, toppat med ginseng. Helt utan koffein.

Praised & Tasty:
Organic Breakfast – Mighty Leafs version av en klassisk English Breakfast. Tre smakrika svarta tesorter i perfekt harmoni. Har vunnit pris för bästa svarta premium te i Cooks Magazine.
Organic Dragonwell – Var länge ett grönt te endast ämnat för Kinas kejsare och hans hov. Ett fint grönt te som smakar friskt och är lätt rostat.
Organic African Nectar – Uppfriskande och antioxidantrikt rooibos te smaksatt med frukter och blomster, helt utan koffein.

 

Mighty Leaf TeaNyckelord:

Inredning

Mat

Nyheter

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår