AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 februari 2016

Snyggaste grytunderläggen

Nu är det ner till minsta detalj som gäller. Om man vill vara riktigt trendig så duger det inte att ställa kastrullen på en sotig pannlapp, utan nu ska det vara fina grytunderlägg i metall som kan stå framme jämnt eftersom de är så snygga. Perfekta som gå-bort presenter och inflyttningspresenter också. Här är några av mina favoriter, jag har den som ser ut som en ananas från Indiska.

Grytunderlägg ananas, kaktus, Bless this house, Skandinavien och svart mönster
Grytunderlägg ananas, kaktus, Bless this house, Skandinavien och svart mönster

Grytunderlägg i mässingfärgad metall i form av en kaktus och ananas, 99 kr hos Indiska.

Grytunderlägg city trivet med Stockholmsmotiv i pulverlackerat stål från Men At Work med stadsmotiv, flera olika svenska och utländska städer finns. Designad av Dick Lundgren. 239 kr.

Underlägg Bless this house ”Bless this house oh Lord we pray, make it safe by night and day”. Underlägget introducerades av Estrid Ericson på 1950-talet, som en dörrdekoration avsedd att skydda hemmet från allt ont. Texten kommer från den första raden i en sång skriven 1927 av poeten Helen Taylor och kompositören May Brahe. Underlägget vilar på tassar av gummi som kan smälta vid för hög värme och skada ytan den står på. 450 kr, Svenskt Tenn.

Underlägg Skandinavien Mässing Estrid Ericson formgav detta underlägg på 1940-talet. Tiden under andra världskriget innebar ofta uteblivna varuleveranser och svårigheter med handel från andra länder. Estrid ville därför lägga tyngdpunkt på former från Sverige och våra grannländer. 450 kr. Svenskt Tenn.

Ett grytunderlägg i metall format som ett &-tecken, 99 kr H&M Home. Svart grytunderlägg i Art Deco-stil, 99 kr H&M Home.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.hm.com
www.indiska.com/se
www.menatwork.se
www.svenskttenn.se
 Nyckelord:

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår