AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 november 2016

Snyggburkar med doftljus och te hos Hotel Diplomat

Det här måste ju vara stans snyggaste doftljus och teburk! Det är Hotel Diplomat här i Stockholm som kommer att lansera de här i slutet av november. Jag har ingen aning vad de doftar eller smaker, mer än beskrivningen jag såg i pressreleasen. Men är de lika goda som snygga så är det kanon!

Doftljus och teblandning från Hotel Diplomat
Doftljus och teblandning från Hotel Diplomat

Nu lanserar Hotel Diplomat i Stockholm sitt eget doftljus och en egen teblandning. Produkterna finns tillgängliga att köpa både av hotellets gäster och andra.

Hotel Diplomats nya ljus har en avslappnad och elegant doft. Den vilar på en varm bas av tonkaböna och trä, följt av ett vibrerande mellanregister med vit mysk och apelsinblom, som toppas med lätta noter av lavendel, ros och viol. Doftljuset säljs exklusivt på Hotel Diplomat och kostar 595 kr. Finns till försäljning från och med v. 48.

Hotel Diplomats teblandning är en blandning mellan svart och grönt bladte med smak av bergamott och med en lätt rökighet. Teblandningen som är sammansatt av sjukinesiska tesorter bidrar till ett skönt välbefinnande. Drick och njut.Teblandningen sälj exklusivt på Hotel Diplomat och kostar 149 SEK.Finns till försäljning från och med v. 48.


www.diplomathotel.com

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Ljus

Nyheter

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår