AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 juli 2014

Snyggt med harlequinrutor i tonårsrummet

Det är inte helt lätt att inreda ett rum till en tonåring, när de har blivit så stora att de har vuxit ifrån Spiderman, Cars och Barbies och inte längre vill ha ett "barnsligt" rum. På stugmässan i Finland såg jag de här fina rummet, känns uppdaterat och fräscht. Vit botten, Harlequinrutor och sedan inslag av gult och turkost. Här har man jobbat mycket med textilierna, då är det lätt att ändra stil och färg om man vill förnya efter något år. Rummet passar lika bra till tonårskillen som till tonårstjejen.

Tonårsrum med Harlequinrutor Foto: Annika Rådlund
Tonårsrum med Harlequinrutor Foto: Annika Rådlund

På väggen är det inte riktiga skateboards utan de är en fototapet. Tavlan ovanför sängen var en fin idé tycker jag, där barnet kan få sätta sitt handavtryck med några års mellanrum, eller så kan syskonen sätta ett varsitt handavtryck.Nyckelord:

Barn

Inredning

Inspiration

Mässor

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår