Sofia Wistam har designat en lampa tillsammans med Markslöjd

Sofia Wistam har designat en lampa tillsammans med Markslöjd
På möbelmässan Stockhoml Furniture and Light fair fanns idag Sofia Wistam på plats, hon är känd från bland annat Sofias änglar på TV där där hon tillsammans med hantverkare rycker ut med renoveringshjälp till människor som har det tungt i livet, för att visa upp resultatet av ett designsamarbete tillsammans med Markslöjd.
Hon har skapat en väggbelysning som heter Life i svart aluminium som är inspirerad av ett EKG-hjärtljud som en symbol och hyllning till livet.
Hon berättade att hon tycker att det är en lampa som passar bra som dopgåva och som present till vänner som har varit med om något tufft. "Ett slående hjärta som påminner hur viktigt det är att ta vara på varje sekund" sa hon. Klart bra och tänkvärt att bli påmind om det. Armaturen har Led- slingor på baksidan så den lyser upp väggen fint, och har en genomskinlig sladd. På väggen där de visade upp den på mässan så hade de dragit in sladden i väggen, vilken man vanligtvis inte gör hemma. Men då kanske man har belysningen ovanför en soffa eller säng så att sladden kan försvinna ner där bakom.

Den finns i två storlekar, 40 cm och 70 cm bred och cirkapriset skulle ligga på 1 200 kronor och 1 700 kronor för den större.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus