AlltomBostad
 
Somfy Nordic AB

Visa alla produkter från: Somfy Nordic AB

Fasadpersienner - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Fasadpersienner - Motordrivna

Med en motoriserad fasadpersienn skapas en mysigare miljö med högre komfort. Somfy erbjuder ett flertal olika motoriserade lösningar för fasadpersienner som kan aktiveras antingen manuellt eller automatiseras för ett smartare hem. Står solen på kan en sensor reagera på detta och automatiskt rulla ner fasadpersiennen vilket ger ökad komfort men bidrar också till en energibesparing. Det finns också ett stort urval av snygga fjärrkontroller för att kontrollera fasadpersiennerna. Med en motoriserad fasadpersienn ökar också insynen i hemmet och privatlivet skyddas. Oavsett om det är nybyggnadsprojekt eller renovering så finns det alltid en lösning från Somfy till hemmet!

Sökord: Solskydd, Persienner, Motorpersienner, Persiennmotorer, Persienn motor, Motordriven fasadpersienn, Motordrivna persienner, Fasadpersienner.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår