AlltomBostad
 
Somfy Nordic AB

Visa alla produkter från: Somfy Nordic AB

Markiser & solskydd från Somfy Nordic AB

Markiser - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Markiser - Motordrivna

I dag tillbringas allt mer tid i hemmet vilket är skönt. Att träffa vänner, slappa med familjen och njuta av trädgården under sommaren är skönt för såväl kropp som själ. Många hem har också en uteplats som är en förlängning av huset där man umgås med familj och vänner framför grillen. Med en motoriserad markis kan vistelsen på terrassen bli än mer behaglig genom att erbjuda skugga under varmare dagar och hålla värmen framåt kvällarna. Somfy erbjuder ett stort urval av motorer för markiser men också tillbehör som fjärrkontroller, vädersensorer, belysning och värme för en ökad komfort. Självklart kan allting automatiseras så att huset sköter sig själv beroende på väderlek och tid på dygnet. Med lösningar från Somfy blir de sköna sommarkvällarna längre och mysigare!

Markisen – skapar ditt sommarrum - Se mer på vår hemsida

Markisen – skapar ditt sommarrum

Terrassmarkisen är ditt flexibla uterum och en mötesplats för familj och vänner. Med en enkel knapptryckning skapar du en förlängning av huset – ett uterum som inte förfular ditt hems exteriör och som inte blir stekhett på sommaren. Med en motor från Somfy blir din markis precis så komfortabel som du drömt om. Markisen sköts enkelt med fjärrkontroll, smartphone eller surfplata och du ut den precis så mycket som är bäst för stunden. Med en smart hem-lösning från Somfy kan du även automatisera markisen och trigga denna baserat på olika val som tidpunkt, gryning, skymning osv. Fönstermarkiser är bästa sättet att hålla ditt hus svalt i sommarvärmen. Med automatik från Somfy behöver du inte oroa dig för skiftande väder eller hårda vindar. Markiserna sköter sig själv – och du kommer hem till ett svalt hus!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår