AlltomBostad
 
Somfy Nordic AB

Visa alla produkter från: Somfy Nordic AB

Persienner & Plisséer från Somfy Nordic AB

Rulljalusier - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Rulljalusier - Motordrivna

För ökad säkerhet i hemmet kan motordrivna rulljalusier från Somfy vara lösningen. Förutom att skydda hemmet nattetid och vid annan frånvaro som t ex semester fås också energibesparingar vilket är bra för såväl miljön som plånboken. Med en enkel knapptryckning inifrån hemmet på kvällen rullas jalusierna ner för natten och ökar säkerheten och tryggheten i hemmet. Somfy erbjuder flertalet olika motordrivna lösingar för rulljalusier som självklart kan automatiseras för ökad bekvämlighet. Upptäck en ökad trygghet i hemmet från Somfy!

Fasadpersienner - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Fasadpersienner - Motordrivna

Med en motoriserad fasadpersienn skapas en mysigare miljö med högre komfort. Somfy erbjuder ett flertal olika motoriserade lösningar för fasadpersienner som kan aktiveras antingen manuellt eller automatiseras för ett smartare hem. Står solen på kan en sensor reagera på detta och automatiskt rulla ner fasadpersiennen vilket ger ökad komfort men bidrar också till en energibesparing. Det finns också ett stort urval av snygga fjärrkontroller för att kontrollera fasadpersiennerna. Med en motoriserad fasadpersienn ökar också insynen i hemmet och privatlivet skyddas. Oavsett om det är nybyggnadsprojekt eller renovering så finns det alltid en lösning från Somfy till hemmet!

Invändiga solskydd - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Invändiga solskydd - Motordrivna

Fler och fler människor värdesätter tiden med familjen i sina hem och ett bra sätt att frigöra mer tid är att automatisera hemmet. Fördelar med detta är en ökad komfort, mer trygghet och ett insynsskydd i privatlivet. Somfy har många olika produkter på svenska marknaden för att motorisera alla typer av invändiga solskydd. Oavsett om du har rullgardiner, hissgardiner eller persienner så kan det mesta motoriseras för bekvämlighet och komfort. Givetvis kan dessa motorer bidra till ett smartare hem där klockslag, tid på dagen, väderlek eller fjärrkontroll enkelt rullar ner solskyddet så att temperaturen hålls nere under varma dagar – enkelt och bekvämt med lösningar från Somfy!

Gardiner - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Gardiner - Motordrivna

Förenkla vardagen i hemmet genom att låta det mesta styras av sig själv. Tänk ett scenario där gardinerna hemma automatiskt glider in tyst framför fönstret och skyddar mot solen vilket ger en ökad komfort inomhus. Somfy erbjuder ett flertal olika motorer för styrning och kontroll av gardinerna hemma. Givetvis kan fördragning av gardiner skötas manuellt med ett litet drag i ena sidan, sedan sköter motorn resten – tyst och ljudlöst eller med hjälp av en fjärrkontroll. I ett smart hem kan gardinerna programmeras att sköta sig själv på ett visst klockslag eller när kvällen nalkas och du vill ha det lite mer insynsskyddat. Gardinen kan givetvis stanna på önskat läge – du har kontrollen. Somfy ger dig kontroll över hemmet med smarta lösningar!

Filmdukar - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Filmdukar - Motordrivna

Familjen har slagit sig ner i soffan och det vankas filmtajm! Skapa den perfekta stämningen utan att behöva resa dig upp, med ett enkelt klick kan den motordrivna filmduken rullas ner, belysningen släckas, persiennerna eller rullgardinerna går sakta ner och filmen är redo för visning. Med ett smart hem från Somfy kan du skapa ett scenario som med ett tryck på en fjärrkontroll, väggmonterad sändare eller direkt från appen i din smartphone eller surfplatta automatiskt sköter allt åt dig! Popcorn fixar du själv och därefter kan du och familjen luta er tillbaka, slappna av och njuta av filmen! Somfy hjälper till med stämningen tack vare sina smarta lösningar!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår