AlltomBostad
 
Somfy Nordic AB

Visa alla produkter från: Somfy Nordic AB

Invändiga solskydd - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Invändiga solskydd - Motordrivna

Fler och fler människor värdesätter tiden med familjen i sina hem och ett bra sätt att frigöra mer tid är att automatisera hemmet. Fördelar med detta är en ökad komfort, mer trygghet och ett insynsskydd i privatlivet. Somfy har många olika produkter på svenska marknaden för att motorisera alla typer av invändiga solskydd. Oavsett om du har rullgardiner, hissgardiner eller persienner så kan det mesta motoriseras för bekvämlighet och komfort. Givetvis kan dessa motorer bidra till ett smartare hem där klockslag, tid på dagen, väderlek eller fjärrkontroll enkelt rullar ner solskyddet så att temperaturen hålls nere under varma dagar – enkelt och bekvämt med lösningar från Somfy!

Sökord: Solskydd, Persienner, Motorpersienner, Persiennmotorer, Persienn motor, Motordriven fasadpersienn, Motordrivna persienner, Fasadpersienner.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår