AlltomBostad
 
Somfy Nordic AB

Visa alla produkter från: Somfy Nordic AB

Markiser - Motordrivna - Se mer på vår hemsida

Markiser - Motordrivna

I dag tillbringas allt mer tid i hemmet vilket är skönt. Att träffa vänner, slappa med familjen och njuta av trädgården under sommaren är skönt för såväl kropp som själ. Många hem har också en uteplats som är en förlängning av huset där man umgås med familj och vänner framför grillen. Med en motoriserad markis kan vistelsen på terrassen bli än mer behaglig genom att erbjuda skugga under varmare dagar och hålla värmen framåt kvällarna. Somfy erbjuder ett stort urval av motorer för markiser men också tillbehör som fjärrkontroller, vädersensorer, belysning och värme för en ökad komfort. Självklart kan allting automatiseras så att huset sköter sig själv beroende på väderlek och tid på dygnet. Med lösningar från Somfy blir de sköna sommarkvällarna längre och mysigare!

Sökord: Solskydd, Markiser, Motordriven markis, Motordrivna markiser, Fönstermarkiser, Terassmarkiser, Markisautomatik, Markismotorer.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår