AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 november 2009

Sommar hos Linum!

av: Mumlan Nyhlin

Här har det varit tyst. Först en fullsmackad, men trevlig, helg. En måndag som vigdes åt Dining Trends, kan kanske vara värt ett eget inlägg och en tisdag med internetstrul och spring på stan. Men nu är jag tillbaka!

Idag började alltså pressveckan. Jag började med ett besök hos Linum. I deras showroom samsades lekfullhet, glädje och starka färger med klassiska ränder och nedtonade kulörer. Det kändes härligt med en vitaminkick i form av färg. Jag gillar det mesta hos Linum, har bara inga miljöer att stoppa in det i, ännu.

Jag gillar stylingen med fina, patinerade möler, travar av pigga kuddar och de söta Eldorado-förpackningarna och leksakerna. Fotobakgrunderna i klara färger fjorde förståss sitt till. Tyvärr kommer inte färgerna till sin rätt i mina bilder riktigt.

Återkommer med fler rapporter!

 Foto Mumlan Nyhlin

 

 

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Butik

Inredning

Inspiration

Nyheter

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår