AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 februari 2015

Sommarens inredningsnyheter hos Indiska

Indiska har en härlig vår- och sommarkollektion i år. En del av kollektionen följer den ljusa blåvita trenden som vi kommer att se mycket mer av framöver. Färgerna går från mörk jeansblå till ljusare toner av blått. Mönstren består av allt från vattenfärger, etniska mönster och ananasmotiv. Blanda upp det här med ljust trä, bambu, mässing och terrakotta och du har en ny fräsch look hemma.

Indiska sommaren 2015 Foto: Annika Rådlund
Indiska sommaren 2015 Foto: Annika Rådlund

En del av indiskas vår och sommarkollektion består av mycket blått och vitt blandat med mässing och ljust trä. En del av yheterna börjar att ramla in i butik redan i april. Prisexempel; Kudde tribal 249 kr, Ananasmugg 59 kr, Indra lattemugg 79 kr, salladsbestick 129 kr, Rattan ljuslykta i storlek S och L 129 och 249 kr, ljushållare i mässing Pine Light 199 kr. www.indiska.seNyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Sovrum

Textil

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår