AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 april 2014

Sommarfavoriter från Ica Maxi till uteplatsen

Snart är de sommar! Jag tycker mig se ljuset i tunneln..Nu dröjer det inte länge förrän man kan snygga upp på uteplatsen eller balkongen och förbereda inför årets sommarfrukostar utomhus, grillfester och andra stunder av lycka. I år ska jag inviga mina nya stora platsbyggda trälådor, där jag ska plantera sallad, rädisor och morötter - bara en armlängds avstånd från bordet på uteplatsen. Här har jag samlat några favoriter från Ica Maxi, som verkligen överraskar på inredningssidan,de har massor av godbitar till uteplatsen. Jag har tyvärr inga prisuppgifter på de här nyheterna, men de brukar vara plånboksvänliga.

Sommarfavoriter från Ica Maxi till uteplatsen

Belysning skapar skön stämning. Fyllda ljuslyktor med mönster passar bra i utelyktan då de har lång brinntid och dessutom är fina att se på. Marschaller i cementhållare skapar också en mysfaktor utomhus. Grilla grönt och låt kryddorna stå i en träbox inom räckhåll för gästerna eller låt dem själva få plocka färska kryddor direkt från växttrappan. Allt från Ica Maxi.

Ica MaxiNyckelord:

Balkong

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Prylar

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår