AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 mars 2017

Sommarnyheterna från House of Rym

Nu under våren och sommaren utökas House of Ryms sortiment med både helt nya produkter och gamla favoriter i nya färger. För er som inte känner till dem så är det ett tunisiskt par som anlitar svenska formgivare för att ta fram inredningsprylar och de har verkligen blivit jättepopulära. I augusti 2014 öppnade de en butik i Stockholm och här kan ni se hur det såg ut när den invigdes. Det som är bra med deras porslin är att oavsett vilken formgivare som har tagit fram möntret så passar de olika delarna ändå ihop med varann på något sätt. Så man kan mixa och matcha nya delar med äldre och mixa och matcha olika färger. Jag tror att de här nya i svart och vitt kommer att sälja som smör.

Sommarnyheterna från House of Rym

House of Ryms porslin kommer bland annat i de nya motiven Yippey Tepee och Cubs in a Cupboard. Illustrationerna är gjorda av huvuddesignern Anna Backlund. Om man inte har möjlighet att besöka deras butik här i Stockholm så lanserade de en webshop i januari: www.houseofrym.com. Sen finns de såklart hos olika återförsäljare runtom i landet.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår