AlltomBostad
 
Sotarns Badtunnor

Visa alla produkter från: Sotarns Badtunnor

Spabad & Pooler från Sotarns Badtunnor

BADTUNNA i plast 1,8 m i diameter - Se mer på vår hemsida

BADTUNNA i plast 1,8 m i diameter

Denna badtunna är vår mest sålda badtunna. Badtunnan rymmer 6 – 8 personer och passar därför bra till en eller två familjer. Badtunnan rymmer ca 1 500 liter vatten. Uppvärmning från kranvatten 3 grader till 38 grader på 1,5 – 2 timmar. Insatsen är gjuten i ett stycke med sarg och bänkar. Denna badtunna har bänkar runt om. Sitthöjden på bänken gör att ni sitter bekvämt och har benen behagligt utsträckta.

ROYAL BADTUNNA - Se mer på vår hemsida

ROYAL BADTUNNA

Nu har vi en badtunna med inbyggd vattenmantlad kamin. Veden läggs i utvändigt. Kaminen har en glasdörr vilket ger en hög mysfaktor, du ser en brinnande eld. Efter mer än ett år av tester kan vi nu erbjuda en badtunna som är lättskött, vacker, praktisk, hållbar, bekväm och lyxig. Den har allt du kan tänka dig för bekymmersfri livsnjutning.

VEDELDAD BADTUNNA I PLAST - Se mer på vår hemsida

VEDELDAD BADTUNNA I PLAST

Vår badtunna i plast är tillverkad av vakuuminjicerad glasfiber vilket ger ett bättre resultat än traditionell handlagd glasfiber. Vår badtunna behöver inte förstärkas i botten med träskivor, den är ändå starkare och mer hållbar än andra badtunnor i plast.

VEDELDAD BADTUNNA I TRÄ - Se mer på vår hemsida

VEDELDAD BADTUNNA I TRÄ

Badat i trätunnor har människor gjort i urminnes tider. Under de senaste 10 åren har användandet av badtunnor i Sverige ökat enormt. I dag finns det uppskattningsvis minst 40 000 badtunnor i Sverige. De allra flesta av dessa är badtunnor i trä. På senare tid har det även kommit badtunna i plast och plåt. Vi har under mer än 19 år sålt ca 7 000 badtunnor i trä av enbart gran.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår