AlltomBostad
 
SP Fönster AB

Visa alla produkter från: SP Fönster AB

Fönster & Tillbehör från SP Fönster AB

Sideswing fönster - Balans - Se mer på vår hemsida

Sideswing fönster - Balans

Genom att fönstret öppnas vertikalt runt sin egen axel är det lätt att putsa fönstret inifrån. Sideswingfönster har dessutom barnsäkerhetsbeslag som kräver tvåhandsfattning för att öppna och snurra runt dem.

Sidohängt fönster - Balans - Se mer på vår hemsida

Sidohängt fönster - Balans

Det här är en av våra mest lättanvända modeller. Fönstren är utåtgående med underhållsfri utsida. Linjerna och det enkla uttrycket passar både äldre och moderna hus.

Karmfast fönster - Balans - Se mer på vår hemsida

Karmfast fönster - Balans

Karmfasta fönster minimerar kallras och ger bättre värmeekonomi. Med stilren design är de karmfasta fönstren i Balansserien lämpliga för exempelvis stora, glasade väggpartier, i burspråk, inglasade altaner.

Vridfönster - Balans - Se mer på vår hemsida

Vridfönster - Balans

Den här modellen har vridbeslag som gör att fönstren kan vändas runt. Därför är det lätt att putsa utsidan inifrån. Vridfönstren är dessutom barnsäkra tack vare en öppningsspärr som kräver tvåhandsfattning.

Karmfast fönster - Stabil - Se mer på vår hemsida

Karmfast fönster - Stabil

Karmfasta fönster kan inte öppnas. Dessa fönster är prisvärda och ger bättre värmeekonomi.

Vridfönster - Stabil - Se mer på vår hemsida

Vridfönster - Stabil

Vridfönster med 3-glas isolerruta. U-värde 1,2. Insida och utsida i trä, täckmålat eller laserat. Glaslister i aluminium på vitmålade produkter. Vridfönstret har en speciell upphängning som gör att det kan vridas horisontellt, så att utsidan vetter inåt rummet. Du får alla de praktiska fördelarna hos ett fönster som öppnas utåt samtidigt som det kan putsas enkelt och säkert.

Sidohänga fönster - Stabil - Se mer på vår hemsida

Sidohänga fönster - Stabil

Sidohängt utåtgående fönster med 3-glas isolerruta. U-värde 1,2. Integrerat vädringsbeslag. Insida och utsida i trä, täckmålat eller laserat. Glaslister i aluminium på vitmålade produkter.

Utåtgående fönster 2+1 - Kultur - Se mer på vår hemsida

Utåtgående fönster 2+1 - Kultur

Kultur Exklusiv är ett utåtgående sidohängt fönster med kopplat 2+1 glas.

Utåtgående fönster - Kultur - Se mer på vår hemsida

Utåtgående fönster - Kultur

Dessa fönster är utåtgående med 2-glas isolerruta. Enkelbågen gör att fönstren bara behöver putsas på två sidor. Isolerrutan ger god värmeisolering och modellen passar lika bra till garaget eller förrådet som till huset.

Utåtgående fönster 1+1 - Kultur - Se mer på vår hemsida

Utåtgående fönster 1+1 - Kultur

Modellen är ett utåtgående sidohängt fönster med kopplat 1+1-glas. Fönstren har enkelglas och kopplade bågar. Därför är det enkelt och smidigt att dela fönsterbågarna via koppellåset vid putsning.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår