AlltomBostad
 

Spackla på befintliga klinkerplattor

Spackla på befintliga klinkerplattor

Vid all golvspackling måste underlaget vara rent och fritt från fett och lösa partiklarAnvänd inte rengöringsmedel eftersom det kan påverka slutresultatet. Ju torrare underlag, desto bättre slutresultat. Läs noga på förpackningen om förbehandling och blandning.

Kontrollera att de befintliga plattorna sitter fast innan du börjar spackla.

Kontrollera att plattorna sitter fast
Kontrollera att plattorna sitter fast och ligger stadigt. Det kan du göra genom att knacka med en käpp eller lätt med en hammare.

Rengör underlaget 
För att rengöra de gamla fogarna kan du använda citronsyra. För att få bästa vidhäftning, slipar du med sandpapper och slammar därefter,d.v.s. gnider in ytan med en blandning av primer, vatten och torrpulver. Låt torka så att ytan blir hård.

Spackla
Följ sedan instruktionerna under Golvspackling tunna skikt för golv i torra utrymmen eller Bygga fall i våtrum för golv i våtrum.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår