AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

23 januari 2016

Spana in sommartextilierna från Chamois!

Jag älskar textilierna från Chamois, kanske är det för att de påminner mig om Indien. Grundaren av Chamois, Charlotte Amlé, fastnade också för Indien under sitt första besök dit. För mig har det blivit några resor dit under åren, men långt ifrån så många som Charlotte har gjort. Hennes textil trycks hantverksmässigt enligt gamla traditioner i textilområden som Kashmir, i norra Indien. Hon använder sig av små familjeägda företag där. Härlig känsla att kunna ge dem lite business också. Tygerna går i ljuva toner och mot våren är det både rosa, lila, beige och blått som kommer. Tanken är att man ska kunna kombinera de tidigare kollektionerna med de nya. Missa inte att spana in deras väskor och sjalar också, ljuvliga!

Chamois textil på Formex Foto: Annika Rådlund
Chamois textil på Formex Foto: Annika Rådlund

Så här såg det ut i Chamois monter på Formex för ett par dagars sedan. Härliga färger som fick mig att längta efter våren och sommaren.... tänk ett stort bord ute i det gröna dukat med de här skönheterna. Tills dess får man göra det lite vårfint inne, hoppas ni blev lika inspirerade av det här som jag.
Se hela deras kollektion på chamois.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Mässor

Nyheter

Presenter

Sovrum

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår