AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 februari 2017

Spanade in Årets bästa utemöbel på Stockholm Furniture Fair

På möbelmässan spanade jag bland annat in utemöbeln Overlap från Skagerak som har blivit utvald av Elle Decorations till Årets utemöbel. Bordet och bänken har ett underrede av lackerad metall och skiva och sits av obehandlat cederträ som ska bli bara snyggare med åren. Möbeln fick såklart mycket uppmärksamhet på mässan på grund av utmärkelsen som den fått. Jag spanade även in en fin serveringsvagn i Skageraks monter - helt rätt i tiden. Med den kan man servera tillbehören till grillmåltiden med stil i sommar!

Utemöbeln Overlap och tevagn från Skagerak Foto: Annika Rådlund
Utemöbeln Overlap och tevagn från Skagerak Foto: Annika Rådlund

Skagerak har sitt säte på norra Jylland i Danmark och de har tillverkat möbler sedan 1800-talet - inspirerade av de fina miljöerna kring. På Stockholm Furniture & Light Fair på Stockholmsmässan var jag till deras monter och kollade in Årets utemöbel och de andra fina möblerna de hade i sin monter.

Skagerak har flera återförsäljare i Sverige som man bland annat kan hitta på deras hemsida https://skagerak.dk/  

Här kan du Årets bästa möbler i Elle Decorations Design award


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Mässor

Nyheter

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår