AlltomBostad
 

Spara 2000 kr!

Spara 2000 kr!

Testad av oberoende tredjepartslaboratorium Oavsett om du ska välja en luftvärmepump i Skåne eller Norrland kan du känna dig säker och trygg med Toshiba Daiseikai. Som bevis har vi låtit testa den i ett oberoende tredjepartslaboratorium för att få fram en objektiv beräkning på hur stor energibesparing den faktiskt ger. Resultaten talar för sig själv. Toshiba Daiseikai 9 får mycket bra siffror oavsett värmeeffektbehov eller var i landet den får verka.

Daiseikai 9 har en rad funktioner som underlättar och gör livet mer bekvämt. 3D Air Flow är ett system som innebär att värmepumpen känner av var det pågår aktivitet i rummet, och kan rikta värme eller svalka dit. Sammanlagt kan luftströmmarna riktas i sex olika lägen. Förutom att ge svalka eller värme så renar värmepumpen även luften från damm, allergener, bakterier och obehagliga dofter som cigarettrök.

Har man en annan värmekälla i rummet, som en brasa till exempel, så stänger pumpen av kompressorn och hjälper endast till med att fördela värmen jämnt i rummet med hjälp av fläktarna. Detta kallas braskaminsfunktion och är en av Toshibas många egna innovationer. Läs mer om dessa och andra specialfunktioner i produktbladet.

Vi levererar och installerar din luftvärmepump från Toshiba.
Vi kan både leverera och installera din Toshiba Daiseikai 9 var du än bor i Sverige. Vi samarbetar med lokala certifierade installatörer, som alla har goda kunskaper om de lokala förhållandena och vet hur de ska optimera din luftvärmepump efter husets behov.

Om du är osäker på om Toshiba Daiseikai är rätt luftvärmepump för dig, kontakta oss så går vi tillsammans igenom ditt hus förutsättningar och kommer fram till den bästa lösningen för just dig.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår