AlltomBostad
 

Spara miljö & pengar med Tollco

Spara miljö & pengar med Tollco

Om en vattenskada “bara” hade kostat pengar…

Drabbade fastighetsägare och hyresgäster är eniga på en punkt – vattenskador orsakar stora kostnader och stort besvär under tiden som den aktuella fastigheten återställs. Extra omständligt blir det i de fall där evakuering och annat tillfälligt boende krävs.

Vill du vara med och spara på vår miljö, minska resursförbrukningen och samtidigt spara pengar? Då gör du klokt i att använda Tollcos produkter för att förebygga vattenskador.

Förebygg vattenskador – en investering som betalar av sig själv Med rätt skydd, t ex vattenlarm och vattenfelsbrytare, installerat kan katastrofen undvikas. En enkel installation, helt utan servicebehov som ger ett långvarigt och säkert skydd från vattenläckage.

Dessutom en kostnad som i längden betalar av sig själv inom investeringens ekonomiska livslängd och tillslut blir lönsam. Med hjälp av fastighetskalkylen på länken nedan så kan ni själva ta reda på hur snabbt ni kan “räkna hem” investeringen.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår