AlltomBostad
 

Staket & grindar

Staket & grindar

Snart sommar! Så gör du trädgården säker med staket & grindar i proffskvalitet.

Ett stängsel eller staket gör trädgården till en trygg plats för hela familjen. Dessutom ramar det in och ger ett snyggt intryck. Med vårt material kan du enkelt montera själv och få samma proffskvalitet som du ser vid skolor och på offentliga platser. Hållbart och underhållsfritt – men hur vet man vad som behövs?

Börja med att mäta sträckan så att du vet hur långt stängsel du behöver. Notera hur många hörn och ändar du behöver, och testa gärna marken för att se om det är berg under ytan. I Stängselbutiken har vi gjort det enkelt att hitta rätt material. Välj något av våra färdiga paket så behöver du inte vara orolig att du missar något. Dessutom hjälper vi dig med montageanvisning så att jobbet ska gå bra. Och du – vill du så hjälper vi dig med montaget också.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår