AlltomBostad
 
Stala Oy

Visa alla produkter från: Stala Oy

Diskbänkar & Bänkskivor från Stala Oy

STALA*Combo heltäckande diskbänkar - Se mer på vår hemsida

STALA*Combo heltäckande diskbänkar

De dagliga kökssysslorna har varit vår utgångspunkt när vi utvecklade Combo-seriens köksbänkar. De moderna och rymliga hoarna gör arbetet funktionellt utan att pruta på utseendet.

I Combo-sortimentet hittar du olika slags kombivarianter, såsom exempelvis bänkskivan ComboD. Den har två hoar på 50 cm respektive 17 cm, och är avsedd för 80 cm diskbänkskåp. Modellen kombinerar en rejält tilltagen diskho för stora kastruller med en praktiskt utformad hjälpho, där du kan hälla ut kokvattnet då den stora hon är i bruk.

Våra rostfria Combo-bänkskivor erbjuder vacker och funktionell vardagsdesign för de allra bästa kockarna och köken. De är lätta att kombinera med andra material och de blir bara bättre med åren. Matlagningen blir till ett rent nöje när Combo-bänkskivornas alla olika fördelar får komma till sin fulla rätt.

STALA*Combo hoar - Se mer på vår hemsida

STALA*Combo hoar

Combo är den absoluta favoriten i Stalas sortiment. Inte undra på, eftersom Combo passar både köket och tvättstugan. Båda hoarna har djupa, rymliga lådor och ett kranområde med starkt armaturstöd som standard.

De rostfria hoarna har en traditionellt modern design och passar ihop med bänkmaterial av alla de slag. Tack vare MONOedge kan Combo monteras precis som du önskar, till exempel ovanpåliggande eller planlimmat.

Stalas multifunktionella köksredskap, såsom skärbrädorna och avrinningskärlen, ökar bekvämligheten och gör Combo till en verklig
multifunktionsho. Matlagningen, disken och handtvätten går smärtfritt i en rejält tilltagen diskho från vårt Combo-sortiment.

STALA*Combo komposithoar - Se mer på vår hemsida

STALA*Combo komposithoar

Stalas komposithoar förenar snygg design med maximal
funktionalitet. Våra tre olika modellval garanterar att du hittar en ho som passar dina behov.

Nya, innovativa kvartskomposithon CEG-50B är det renaste och mest eleganta valet till ett modernt kök. I den rymliga diskhon diskar du enkelt både ugnsplåtar och stora köksredskap. Vår specialytbehandlade silplatta Stala*Clean är smutsavvisande, vilket gör det lättare att hålla diskhon ren. För att göra diskningen ännu enklare har vi konstruerat en driftsäker popup-ventil, som öppnar och stänger utflödet genom bottenventilen med en enkel knapptryckning.

STALA*EASE hoar - Se mer på vår hemsida

STALA*EASE hoar

Vår populära produktserie Ease har utvecklats för att ännu bättre kunna möta behoven i ett modernt kök. Tack vare den rena och strömlinjeformade designen ökar funktionaliteten på avställningsytan ytterligare, och det blir ännu lättare att torka bort vattenstänk. Det moderna utseendet förstärks av eleganta, designade bottenventiler, som gör det smidigt att avlägsna matrester på ett enkelt sett ur diskhon.

MONOedgekanten gör att Ease-seriens hoar går att montera på olika sätt. Tack vare radien på innerkanterna är de nya modellerna enklare att underlimma i alla bänkskivematerial. Du minns väl att Ease-seriens modeller har ett kraftigt blandarstöd, som möjliggör användning av samtliga blandarmodeller?

Stala*Jazz inbyggnadshoar - Se mer på vår hemsida

Stala*Jazz inbyggnadshoar

Rund, fyrkantig eller mini? I Stalas omfattande kollektion av inbyggnadshoar finns otaliga alternativ. Jazz hoar passar lika väl i hemmet som på kontoret eller i offentliga lokaler.

Stalas Jazz-hoar med sina olika storlekar, format och djup passar till alla typer av bänkmaterial och är lätta att placera precis där du vill ha dem.

Tips! Den väggfasta hon med platt botten fungerar utmärkt för fristående installationer i exempelvis serviceutrymmen såsom städskrubbar. Den praktiska väggskivan skyddar väggen från vattenstänk.

STALA*Lyria inbyggnadshoar - Se mer på vår hemsida

STALA*Lyria inbyggnadshoar

Lyria är en traditionell diskho med ett modernt formspråk. Hoarna är rymliga och tillräckligt djupa för att det ska gå bekymmersfritt att diska för hand. Eller varför inte tvätta sin handtvätt? Tack vare den rejäla kantprofilen är Lyria ett säkert val om du söker efter en lättskött lösning som tål vattenstänk.

Produktfamiljen Lyria omfattar fem modeller, varav två med en smal avställningsyta intill själva hon. De symmetriska hoarna kan placeras antingen till höger eller vänster om avställningsytan. Avställningsytan skyddar köksbänken från vattenstänk och fungerar som ett bekymmersfritt underlag för våta kärl av olika slag. Avställningsytan lutar in mot diskhon.

Lyria-seriens hoar utan avställningsyta är också rymliga och har en rejäl kant. Hoarna är lätta att montera ovanpå bänkskivan och alla Lyria-hoarna har ett utrymmessnålt vattenlås med korgbottenventil som standard.

STALA*MAX diskhoar - Se mer på vår hemsida

STALA*MAX diskhoar

Stalas diskhofamilj Max ger maximal funktionalitet i kök där man uppskattar storlek och utseende. Max är designad för att utnyttja utrymmet maximalt, vilket gör att rengöring av stora ugnsplåtar och kastruller aldrig varit lättare. Den rena formgivningen och blanka ytan gör att moderna och stilrena Max passar perfekt in i det nordiska formspråket.

Max-serien är som flera andra Stala-produkter försedd med vår smarta kantlösning MONO-edge. Oavsett hur du vill montera din ho – infälld, planlimmad, underlimmad eller undermonterad, fungerar en och samma kant till samtliga alternativ. Det designade bräddavloppet och den eleganta korgventilen sätter en extra piff på Max-serien.

STALA*Neo diskhoar - Se mer på vår hemsida

STALA*Neo diskhoar

Den lättskötta produktfamiljen STALA*Neo är en modern och stilig nykomling i vårt sortiment av hoar. Harmoniska Neo har designats med respekt för traditionerna och tål att både användas och tittas på.

Neo tillverkas av Stalas hårda stål och är designad för alla tänkbara behov i hemmet. De noggrant genomtänkta detaljerna gör den ännu mer praktisk att använda. Stalas tillbehör passar perfekt ihop mer Neo och ger ytterligare en obegränsad mängd möjligheter.

Neo MONOedge är lätt att installera och passar alla typer av montering; nedfällning, planlimning, underlimning och undermontering. Den kraftiga armaturförstärkningen gör att du kan använda även högre modeller av köksblandare. Den designade korgventilen samt bräddavloppet ger diskhon en renlinjig och elegant finish.<

STALA*Seven heltäckande diskbänkar - Se mer på vår hemsida

STALA*Seven heltäckande diskbänkar

Klassikerkollektionen Stala Seven är både praktisk och lättskött. Seven-bänkarna tillverkas av rostfritt stål och är hygieniska, slitstarka och lätta att hålla rena. Stålbänkens ytmaterial är tidlöst, blir bara bättre och vackrare av att användas. De sex olika hokombinationerna och tillbehören till dessa kan varieras på många sätt. Planera och välj din egen stil på diskbänken. Tvätta, stek, koka, diska, stänk, skvätt och njut – varje dag är en bekymmersfri köksdag med Stala Seven!

Seven är ett utmärkt val inte bara till köket utan även i tvättstugan och hemmets förvaringsutrymmen. Du kan välja en kort diskbänk och förlänga arbetsbänken med något annat material. Stänktåligt rostfritt stål runt vattenkranen ger ökad trygghet och säkerhet.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår